• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Futurelight

Futurelight

Vad är Futurelight?


The North Faces nya material FUTURELIGHT™ är revolutionerande i skidklädernas värld. Denna mycket avancerade textil är designad för att ge exceptionella nivåer av andningsförmåga och vattentäthet, vilket gör den perfekt för användning i skidjackor, byxor och annan utrustning för kallt väder.


En av de viktigaste egenskaperna hos Futurelight är dess unika konstruktion. Materialet är tillverkat med en nanospinningsprocess, vilket skapar otroligt små porer i tyget. Dessa porer är så små att de är ogenomträngliga för vattendroppar, vilket gör materialet mycket vattentätt. Samtidigt är porerna tillräckligt stora för att luft ska kunna passera, vilket gör tyget otroligt andningsbart.


Förutom dess andningsförmåga och vattentäthet erbjuder Futurelight också överlägsen hållbarhet. Materialet är tillverkat i en trelagerskonstruktion, med ett slitstarkt yttre lager, ett vattentätt membran i mitten och ett mjukt, bekvämt innerlager. Denna konstruktion skyddar inte bara mot väder och vind, utan hjälper också till att förhindra revor och skavsår.


Men det kanske mest imponerande med Futurelight är dess hållbarhet. Materialet är tillverkat av återvunnet material, inklusive plastflaskor, och är fullt återvinningsbart vid slutet av sin livslängd. Detta gör det inte bara bättre för miljön, utan bidrar också till att minska miljöpåverkan från skidkläder.


När det gäller prestanda sticker Futurelight verkligen ut. Dess andningsförmåga och vattentäthet gör den idealisk för användning i skidkläder, eftersom den tillåter skidåkare att hålla sig bekväma och torra i backarna. Och dess hållbarhet gör att den kan motstå påfrestningarna i bergsmiljön, vilket ger långvarigt skydd mot väder och vind.


Sammantaget är The North Faces FUTURELIGHT™ ett revolutionerande framsteg i världen av skidkläder. Dess unika konstruktion, överlägsna prestanda och hållbarhet gör den till ett fantastiskt val för alla som letar efter bästa möjliga skydd i backen.

Liknande artiklar