• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
57957_1
57957_1

Tecnica

Tecnica Zero G Tour Pro

Tecnica Zero G Tour PRO är en uppskattad touringpjäxa från tecnica med en smal passform. Kombination av lätthet och prestanda gör den till en utmärkt pjäxa för den som söker en lättare variant men vill fortfarande ha en pjäxa som svara bra på vägen ner efter en lång tur uppför. Tack vare sina 130 i flex, sin lätta innersko och ett gåläge på 55 grader blir det absolut en av de bästa i sin klass! Den har en heldragen gummisula (Vibram) vilket gör att de inte passar med en vanlig bindning förutom om bindningen är MNC certifierad. Den formbara innerskon gör så att det går att skapa en skön känsla runt foten och ge dig den bästa passformen direkt i butiken. Det som beskriver Tecnica Zero G Tour Pro på bästa sätt är ett bra gåläge, lätthet och prestanda! Detaljer: C.A.S (Custom adaptive shell) Snabbt Insteg Forward lean Adjustment Full gummisula Vibram 55 graders gåläge Innersko: Formbar innersko Snörbar Recco

Storlek

7 999 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Tecnica

Tecnica Zero G Tour PRO är en uppskattad touringpjäxa från tecnica med en smal passform.
Kombination av lätthet och prestanda gör den till en utmärkt pjäxa för den som söker en lättare variant men vill fortfarande ha en pjäxa som svara bra på vägen ner efter en lång tur uppför.

Tack vare sina 130 i flex, sin lätta innersko och ett gåläge på 55 grader blir det absolut en av de bästa i sin klass!

Den har en heldragen gummisula (Vibram) vilket gör att de inte passar med en vanlig bindning förutom om bindningen är MNC certifierad.

Den formbara innerskon gör så att det går att skapa en skön känsla runt foten och ge dig den bästa passformen direkt i butiken.

Det som beskriver Tecnica Zero G Tour Pro på bästa sätt är ett bra gåläge, lätthet och prestanda!

Detaljer:

C.A.S (Custom adaptive shell)
Snabbt Insteg
Forward lean Adjustment
Full gummisula Vibram
55 graders gåläge

Innersko:
Formbar innersko
Snörbar
Recco