• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
57762-20_1
57762-20_2

R. Mowinckel

Sweet Protection

Sweet Protection Volata TE Mips

Volata TE MIPS Helmet från Sweet Protection är racehjälmen för alla tillfällen, designad av den norska landslagsstjärnan Ragnhild Mowinckel! Denna racehjälm är FIS-godkänd och anpassad för alla discipliner. Med ett skal i ABS, förstärkt med ingjutet Gate Shields fram och bak för att minimera portarnas påverkan på hjälmen och även utrustad med Impact Shield technolgy för att fördela ut eventuella smällar över hjälmen. Sweet Protection Volata TE MIPS är såklart utrustad med rotationssystemet 3-L MIPS, speciellt framtagen för Volataserien. Du kan även sätta fast bågen på nolltid när det är dags för slalom, tack vare deras quick-fit system. Bågen köps separat.

Storlek

2 799 kr

I lager

Tillval

55311-103389_1

Sweet Protection Volata Chinguard

Anodized Black

499 kr

2 st

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Storleksguide

Sweet Protection

Volata TE MIPS Helmet från Sweet Protection är racehjälmen för alla tillfällen, designad av den norska landslagsstjärnan Ragnhild Mowinckel!

Denna racehjälm är FIS-godkänd och anpassad för alla discipliner. Med ett skal i ABS, förstärkt med ingjutet Gate Shields fram och bak för att minimera portarnas påverkan på hjälmen och även utrustad med Impact Shield technolgy för att fördela ut eventuella smällar över hjälmen. Sweet Protection Volata TE MIPS är såklart utrustad med rotationssystemet 3-L MIPS, speciellt framtagen för Volataserien. Du kan även sätta fast bågen på nolltid när det är dags för slalom, tack vare deras quick-fit system.
Bågen köps separat.