• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Salomon Jr Flexcell Pro Vest Race Blue
Salomon Jr Flexcell Pro Vest Race Blue
Rea 30%

Race Blue

Salomon

Salomon Jr Flexcell Pro Vest Race Blue

Detta ventilerande ryggskydd i västform är framtaget för unga, äventyrliga friluftsälskare som vill tänja gränserna på ett säkert sätt. Salomon Jr Flexcell Pro Vest följer minsta rörelse och skyddar såväl sommar som vinter. Den ergonomiska västen tillverkas i ett nytt ventilerande meshmaterial som är lätt att böja men som omedelbart återfår sin ursprungliga form när det packas upp. Justerbart skydd Här kombineras våra nya Flexcell 4D- och Motion Fit™-tekniker i ett bekvämt och säkert ryggskydd som följer minsta rörelse. Ventilation Det lätta meshmaterialet ger god komfort och ventilation oavsett om det är sommar eller vinter. Lätt att justera Med den avtagbara Velcro®-midjeremmen kan du finjustera passformen efter din kroppstyp, vilket gör att västen sitter säkert på plats även under intensiva aktiviteter. Specifikationer: JS: 117-128 cm JM: 129-140 cm JL: 141-152 cm JXL: 153-164 cm Vikt: 420 g SKYDD: CE-godkänd enligt EN 1621-2

Storlek

840 kr
1 200 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Salomon

Detta ventilerande ryggskydd i västform är framtaget för unga, äventyrliga friluftsälskare som vill tänja gränserna på ett säkert sätt. Salomon Jr Flexcell Pro Vest följer minsta rörelse och skyddar såväl sommar som vinter. Den ergonomiska västen tillverkas i ett nytt ventilerande meshmaterial som är lätt att böja men som omedelbart återfår sin ursprungliga form när det packas upp.

Justerbart skydd
Här kombineras våra nya Flexcell 4D- och Motion Fit™-tekniker i ett bekvämt och säkert ryggskydd som följer minsta rörelse.

Ventilation
Det lätta meshmaterialet ger god komfort och ventilation oavsett om det är sommar eller vinter.

Lätt att justera
Med den avtagbara Velcro®-midjeremmen kan du finjustera passformen efter din kroppstyp, vilket gör att västen sitter säkert på plats även under intensiva aktiviteter.

Specifikationer:

JS: 117-128 cm
JM: 129-140 cm
JL: 141-152 cm
JXL: 153-164 cm

Vikt: 420 g

SKYDD: CE-godkänd enligt EN 1621-2