• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Rossignol Hero Master R22
Rossignol Hero Master R22
Bindning Ingår

Inklusive SPX 15 Rockerrace bindning

Rossignol

Rossignol Hero Master R22

Brutal pistracer när det är som bäst. Rossignol Hero Master är skidan för den tekniske och starka åkaren som älskar fart och kontroll på hårt underlag. Samma konstruktion och uppbyggnad som Rossignols FIS-skidor men med en svängradie som är kortare än den "riktiga" GS-skidan vilket gör Hero Master mer lekfull och lättare att få in i sväng men utan bekostnad av precision och pålitlighet. Rektangulär sidewall, kärna av ask, fullproppad med titanal och självklart utrustad med både platta och bindning från WC-department för att maximera fransosernas stolta bidrag till skidåkningen.

Längd

11 500 kr

I lager

Ange information för montering

Pjäxornas längd i mm
Åkarens vikt i kg
Övriga monteringsanvisningar
  • Bindning inkluderas i priset
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning!
  • Snabba leveranser
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Rossignol

Brutal pistracer när det är som bäst. Rossignol Hero Master är skidan för den tekniske och starka åkaren som älskar fart och kontroll på hårt underlag. Samma konstruktion och uppbyggnad som Rossignols FIS-skidor men med en svängradie som är kortare än den "riktiga" GS-skidan vilket gör Hero Master mer lekfull och lättare att få in i sväng men utan bekostnad av precision och pålitlighet.

Rektangulär sidewall, kärna av ask, fullproppad med titanal och självklart utrustad med både platta och bindning från WC-department för att maximera fransosernas stolta bidrag till skidåkningen.

Egenskaper & Användning

Egenskaper

6/6 Kantgrepp

6/6 Fartstabilitet

2/6 Följsamhet

2/6 Korta svängar

6/6 Långa svängar

2/6 Mångsidighet

Användningsområden

6/6 Manchester

2/6 Slask

6/6 Is

3/6 Uppkörd snö