• Leverans inom 2-3 dagar
  • Förlängt öppet köp till 10/1
  • Fri frakt över 400 kr
Atomic Redster STI 90 LC
Atomic Redster STI 90 LC

Atomic

Atomic Redster STI 90 LC

Atomic Redster STI 90 LC är en superfin racepjäxa med extra allt, anpassad för juniorer med smala fötter. Skalet är tillverkat i en Slim Race Shell konstruktion som gör den lättare att flexa samtidigt som den bibehåller stabiliteten och vridstyvheten. Detta gör att STI är något mjukare i flex framåt än motsvarande pjäxa i TI-serien. STI är den smalaste racingpjäxan på marknaden. Passar därför raceåkaren med smal fot och Memory Fit tillsammans med en World Cup liner tillåter åkaren att anpassa både skal och innersko för optimal passform. Många justeringsmöjligheter och låg manschett (LC) för att passa den mindre åkarens anatomi. Specifikationer: Slim Race Shell Alpine Norm ISO 5355 World Cup Liner Power Control Memory Fit Low Cuff LC 35mm Velcro Strap Size Adjuster 2nd Power Control Screw Liner Laces 22/22.5 - 27/27.5 AE5024420

Storlek

4 100 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Atomic

Atomic Redster STI 90 LC är en superfin racepjäxa med extra allt, anpassad för juniorer med smala fötter.

Skalet är tillverkat i en Slim Race Shell konstruktion som gör den lättare att flexa samtidigt som den bibehåller stabiliteten och vridstyvheten. Detta gör att STI är något mjukare i flex framåt än motsvarande pjäxa i TI-serien.

STI är den smalaste racingpjäxan på marknaden. Passar därför raceåkaren med smal fot och Memory Fit tillsammans med en World Cup liner tillåter åkaren att anpassa både skal och innersko för optimal passform.

Många justeringsmöjligheter och låg manschett (LC) för att passa den mindre åkarens anatomi.

Specifikationer:

Slim Race Shell
Alpine Norm ISO 5355
World Cup Liner
Power Control
Memory Fit
Low Cuff LC
35mm Velcro Strap
Size Adjuster
2nd Power Control Screw
Liner Laces

22/22.5 - 27/27.5
AE5024420