• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Atomic Redster SL CTD Svart
Atomic Redster SL CTD Svart

Svart

Atomic

Atomic Redster SL CTD Svart

Atomic Redster SL CTD är den ultimata hjälmen för alpin slalomracing: bärs av världscupstjärnor inklusive Mikaela Shiffrin, Marco Schwarz och Manuel Feller. Atomic Redster SL CTD är inte "som" slalomhjälmarna som bärs av Atomic-proffs – det är hjälmen som de bär, inklusive Mikaela Shiffrin, Marco Schwarz och Manuel Feller! Hastighet och säkerhet finns i varje detalj av denna otroligt viktiga del av racingutrustning: den unika kombinationen av AMID, Holo Core och PC Racecase har finjusterats av Atomic race-avdelning för att ge skydd på världscupnivå. Hjälmen har Shocksense, smart hjälmteknologi som övervakar stötskador från fall och portar. När det gäller komfort är Redster SL så ombonad att du glömmer att du har den på dig! Den kommer med ett 360° Fit System och Atomic Live Fit – ett unikt memory foam-system som formar sig efter din huvudform för en omedelbar individuell passform. Plus ett höjdjusterbart hakskydd (slalombåge) ingår i kartongen. Sätt på den, gå in i ”race mode”. Specifikationer: S (51-55) M (55-59) L (59-63) XL (63-65) Enbart i svart 400g / S Shocksense AMID, Holo Core 360° Fit System Live Fit 3D Molded Ear Pads PC Racecase Aircon Venting Remove-/Washable Full Cap Liner 3M™ X-Static Lining Atomic Shocksense App Impact Assessment SOS Alert Function Magnetic Fidlock® Buckle Adjustable Chin Guard included Removable Goggle Clip Helmet Bag ASTM F 2040, CE EN 1077:2007 CLASS B AN5006302

Storlek

3 200 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Atomic

Atomic Redster SL CTD är den ultimata hjälmen för alpin slalomracing: bärs av världscupstjärnor inklusive Mikaela Shiffrin, Marco Schwarz och Manuel Feller.

Atomic Redster SL CTD är inte "som" slalomhjälmarna som bärs av Atomic-proffs – det är hjälmen som de bär, inklusive Mikaela Shiffrin, Marco Schwarz och Manuel Feller! Hastighet och säkerhet finns i varje detalj av denna otroligt viktiga del av racingutrustning: den unika kombinationen av AMID, Holo Core och PC Racecase har finjusterats av Atomic race-avdelning för att ge skydd på världscupnivå. Hjälmen har Shocksense, smart hjälmteknologi som övervakar stötskador från fall och portar. När det gäller komfort är Redster SL så ombonad att du glömmer att du har den på dig! Den kommer med ett 360° Fit System och Atomic Live Fit – ett unikt memory foam-system som formar sig efter din huvudform för en omedelbar individuell passform. Plus ett höjdjusterbart hakskydd (slalombåge) ingår i kartongen. Sätt på den, gå in i ”race mode”.

Specifikationer:

S (51-55)
M (55-59)
L (59-63)
XL (63-65) Enbart i svart

400g / S

Shocksense
AMID, Holo Core

360° Fit System
Live Fit
3D Molded Ear Pads

PC Racecase
Aircon Venting
Remove-/Washable Full Cap Liner
3M™ X-Static Lining

Atomic Shocksense App
Impact Assessment
SOS Alert Function
Magnetic Fidlock® Buckle

Adjustable Chin Guard included
Removable Goggle Clip
Helmet Bag

ASTM F 2040,
CE EN 1077:2007
CLASS B

AN5006302