• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Salomon MTN 45 Redoch Madder Brown
Salomon MTN 45 Redoch Madder Brown

Redoch Madder Brown

Salomon

Salomon MTN 45 Redoch Madder Brown

Salomon MTN 45 hämtar inspiration från våra trail running-ryggsäckar och ger flexibilitet, stabilitet och komfort så att du kan klara dig på egen hand under utflykter som varar flera dagar. Här vittnar varenda detalj om vår expertis och passion för naturen – från de snöavvisande materialen till den lättåtkomliga vätsketillförseln. Enkelt vätskeintag Få i dig vätska hela dagen med ett blåsfack och en lättåtkomlig framficka utformad för mjuka 400 ml-flaskor med isolering 42. Långvarig komfort Med förstärkt bakdel i skummaterial, justerbara bröstremmar och ett stödjande höftbälte kan du fokusera dig på vart du ska. Praktisk mångsidighet Med flera olika lagringsalternativ – inklusive inbyggd toppöppning, stor förvaringsficka, anpassningsbart skidbärsystem och hållare för utrustning – anpassar sig den här ryggsäcken för dina flerdagsutflykter.

Storlek

1 900 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Salomon

Salomon MTN 45 hämtar inspiration från våra trail running-ryggsäckar och ger flexibilitet, stabilitet och komfort så att du kan klara dig på egen hand under utflykter som varar flera dagar. Här vittnar varenda detalj om vår expertis och passion för naturen – från de snöavvisande materialen till den lättåtkomliga vätsketillförseln.

Enkelt vätskeintag
Få i dig vätska hela dagen med ett blåsfack och en lättåtkomlig framficka utformad för mjuka 400 ml-flaskor med isolering 42.

Långvarig komfort
Med förstärkt bakdel i skummaterial, justerbara bröstremmar och ett stödjande höftbälte kan du fokusera dig på vart du ska.

Praktisk mångsidighet
Med flera olika lagringsalternativ – inklusive inbyggd toppöppning, stor förvaringsficka, anpassningsbart skidbärsystem och hållare för utrustning – anpassar sig den här ryggsäcken för dina flerdagsutflykter.