• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Ortovox Ascent 32 Desert Orange
Ortovox Ascent 32 Desert Orange
Rea 30%

Desert Orange

Ortovox

Ortovox Ascent 32 Desert Orange

Ascent 32L från Ortovox är en ryggsäck framtagen för topptur, långa som korta. Ryggsäcken är lätt och smidig och rymmer allt du kan tänkas behöva ha med dig. Många bra fack, funktioner och justeringsmöjligheter gör Ascent till en ny favorit på berget. Vadderade axelremmar och D Back System gör att den sitter skönt på ryggen och med hjälp av det ordentliga midjebältet fördelas vikten perfekt mellan axlar och höfter. Skidor går att fästas på två olika sätt, säkerhetsutrustningen lägger du i ett specifikt fack och Ascent är kompatibel med vätskesystem. Dessutom fästen för rep, isyxa, gåstavar och även utrustad med andra öglor och hjälmnät. Specifikationer: Polyamide 420D Robic + Polyamide 100D Robic Ripstop

1 540 kr
2 200 kr

Ej i lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Ortovox

Ascent 32L från Ortovox är en ryggsäck framtagen för topptur, långa som korta.

Ryggsäcken är lätt och smidig och rymmer allt du kan tänkas behöva ha med dig. Många bra fack, funktioner och justeringsmöjligheter gör Ascent till en ny favorit på berget.
Vadderade axelremmar och D Back System gör att den sitter skönt på ryggen och med hjälp av det ordentliga midjebältet fördelas vikten perfekt mellan axlar och höfter. Skidor går att fästas på två olika sätt, säkerhetsutrustningen lägger du i ett specifikt fack och Ascent är kompatibel med vätskesystem. Dessutom fästen för rep, isyxa, gåstavar och även utrustad med andra öglor och hjälmnät.

Specifikationer:

Polyamide 420D Robic + Polyamide 100D Robic Ripstop