• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Petzl Sirocco Helmet
Petzl Sirocco Helmet

Black/Orange

Petzl

Petzl Sirocco Helmet

Petzl Sirocco är en ultralätt hjälm för klättring, alpinism och topptur. Anmärkningsvärt lätt för ambitiösa skidåkare, klättrare och bergsbestigare. SIROCCO-hjälmen är designad för att ge dig ett exceptionellt förhållande mellan vikt och skydd. Lägre i nacken ger designen större täckning och ger förbättrat skydd över hela huvudet. Optimerad volym och utmärkt ventilation ger maximal komfort. SIROCCO är också designad för topptur, med CE-certifiering för toppturshjälmar (observera att denna hjälm inte uppfyller kraven i EN 1077-standarden för alpina skidhjälmar). Specifikationer: S/M: 48-58 cm - 160 gram M/L: 53-61 cm - 170 gram Lättviktsdesign: - Endast 170 g - Hybridkonstruktion med ett skal i EPP-skum (expanderad polypropylen) och styv krona injicerad med EPS-skum (expanderad polystyren) Förbättrat skydd: - Designad i enlighet med Petzls etikett för TOP AND SIDE PROTECTION - Designad för optimalt skydd mot sido-, fram- och bakkrockar - CE-certifierad turskidhjälm Maximal komfort i aktion: - Stora ventiler ger utmärkt luftflöde - Helt justerbar med hjälp av det justerbara pannbandet och hakremmen - Magnetiskt spänne gör det enkelt att fästa hakremmen (Petzl patent) - Två clips fram och ett bakre elastiskt band för att fästa en pannlampa på hjälmen OBS: Denna hjälm uppfyller inte kraven i EN 1077-standarden för alpina skidhjälmar.

Storlek

1 399 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Petzl

Petzl Sirocco är en ultralätt hjälm för klättring, alpinism och topptur.

Anmärkningsvärt lätt för ambitiösa skidåkare, klättrare och bergsbestigare. SIROCCO-hjälmen är designad för att ge dig ett exceptionellt förhållande mellan vikt och skydd. Lägre i nacken ger designen större täckning och ger förbättrat skydd över hela huvudet. Optimerad volym och utmärkt ventilation ger maximal komfort. SIROCCO är också designad för topptur, med CE-certifiering för toppturshjälmar (observera att denna hjälm inte uppfyller kraven i EN 1077-standarden för alpina skidhjälmar).

Specifikationer:

S/M: 48-58 cm - 160 gram
M/L: 53-61 cm - 170 gram


Lättviktsdesign:
- Endast 170 g
- Hybridkonstruktion med ett skal i EPP-skum (expanderad polypropylen) och styv krona injicerad med EPS-skum (expanderad polystyren)
Förbättrat skydd:
- Designad i enlighet med Petzls etikett för TOP AND SIDE PROTECTION
- Designad för optimalt skydd mot sido-, fram- och bakkrockar
- CE-certifierad turskidhjälm
Maximal komfort i aktion:
- Stora ventiler ger utmärkt luftflöde
- Helt justerbar med hjälp av det justerbara pannbandet och hakremmen
- Magnetiskt spänne gör det enkelt att fästa hakremmen (Petzl patent)
- Två clips fram och ett bakre elastiskt band för att fästa en pannlampa på hjälmen

OBS: Denna hjälm uppfyller inte kraven i EN 1077-standarden för alpina skidhjälmar.