• Leverans inom 2-3 dagar
  • Förlängt öppet köp till 10/1
  • Fri frakt över 400 kr
Black Diamond Couloir LT Harness
Black Diamond Couloir LT Harness

Black Diamond

Black Diamond Couloir LT Harness

Black Diamond Couloir LT är designad som en minimalistisk bergsklättrings- och skimoracingsele, och kombinerar en teknisk och andningsbar Dynex-konstruktion av monofilament i midjan och benen med fasta benöglor med låg profil som är strömlinjeformade för vikt och rörlighet. Ett justerbart snabbspänne på midjebandet för bästa passformen, och den dedikerade Dynex enkelfäste gör det enkelt att koppla in sig. Couloir LT har också två redskapsöglor för att ta med dig det mest nödvändiga i ditt rack upp i bergen. Ett riktigt bra alternativ för alla som tänkt sig gör lite längre toppturer i alpin miljö tex Haute Route eller Keb Classic Specifikationer: Breathable, minimalistic vari-width Dynex monofilament construction Single Dynex tie-in point Fixed leg loops for weight savings means you can’t put harness on while wearing skis Two gear loops Four Ice Clipper slots with ice screw slot in each leg loop to reduce clanking Color coded waist and leg loops (inside/outside) to make putting on harness easy/intuitive Unisex Available in S, M, L, XL 115g (M)

Storlek

799 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Black Diamond

Black Diamond Couloir LT är designad som en minimalistisk bergsklättrings- och skimoracingsele, och kombinerar en teknisk och andningsbar Dynex-konstruktion av monofilament i midjan och benen med fasta benöglor med låg profil som är strömlinjeformade för vikt och rörlighet. Ett justerbart snabbspänne på midjebandet för bästa passformen, och den dedikerade Dynex enkelfäste gör det enkelt att koppla in sig. Couloir LT har också två redskapsöglor för att ta med dig det mest nödvändiga i ditt rack upp i bergen.

Ett riktigt bra alternativ för alla som tänkt sig gör lite längre toppturer i alpin miljö tex Haute Route eller Keb Classic

Specifikationer:

Breathable, minimalistic vari-width Dynex monofilament construction
Single Dynex tie-in point
Fixed leg loops for weight savings means you can’t put harness on while wearing skis
Two gear loops
Four Ice Clipper slots with ice screw slot in each leg loop to reduce clanking
Color coded waist and leg loops (inside/outside) to make putting on harness easy/intuitive
Unisex
Available in S, M, L, XL
115g (M)