• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Ortovox First Aid Roll Doc Mini
Ortovox First Aid Roll Doc Mini

Ortovox

Ortovox First Aid Roll Doc Mini

First Aid Roll Doc Mini är ett första hjälpen kit från Ortovox som innehåller det du behöver om olyckan mot all förmodan skulle vara framme. Ett första hjälpen kit är ett måste i skidryggsäcken och detta kit kommer i ett smidigt vattenavvisande fodral som du rullar ut och har tre olika fack vilket gör att du enkelt kommer åt det du behöver. Fodralet är även utrustat med Illustrationer och bildtexter som ger information om innehållet i varje fack och tips för korrekt första hjälpen. First Aid Roll Doc Mini innehåller: Emergency Card: Där du fyller i dina uppgifter, hälsoinformation och nummer till närmast anhörig. Gör det enklare för personen som hittar dig att hjälpa dig och ta del av den information som kan tänkas behövas. Räddningsfilt 160x210cm, bandage i vanlig storlek, vinylhandskar, steril fiberduk, sax, plåster i olika storlekar och tejp.

Färger

  • Ortovox First Aid Roll Doc Mini
304 kr
380 kr

1 st

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Ortovox

First Aid Roll Doc Mini är ett första hjälpen kit från Ortovox som innehåller det du behöver om olyckan mot all förmodan skulle vara framme.
Ett första hjälpen kit är ett måste i skidryggsäcken och detta kit kommer i ett smidigt vattenavvisande fodral som du rullar ut och har tre olika fack vilket gör att du enkelt kommer åt det du behöver. Fodralet är även utrustat med Illustrationer och bildtexter som ger information om innehållet i varje fack och tips för korrekt första hjälpen.
First Aid Roll Doc Mini innehåller:
Emergency Card: Där du fyller i dina uppgifter, hälsoinformation och nummer till närmast anhörig. Gör det enklare för personen som hittar dig att hjälpa dig och ta del av den information som kan tänkas behövas.
Räddningsfilt 160x210cm, bandage i vanlig storlek, vinylhandskar, steril fiberduk, sax, plåster i olika storlekar och tejp.