• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Black Diamond Raven Axe Grip 55cm
Black Diamond Raven Axe Grip 55cm

Black Diamond

Black Diamond Raven Axe Grip 55cm

Raven Ice Axe Grip 55cm från Black Diamond med gummigrepp och slider leash för ökad användarvänlighet. Det är en utmärkt isyxa för alpina bestigningar och glaciärturer. Raven är extremt populär och har använts på många storslagna klassiska klätteräventyr världen över under årtionden.  Yxan är nu omdesignad; den har blivit lättare, det lätt böjda huvudet är gjutet i ett enda stycke rostfritt stål och isyxan har förbättrats ergonomiskt för ökad komfort när du går. Det möjliggör säkrare placering och effektivare hackning. Även det hållbara aluminiumskaftet har förbättrats för ett bekvämare, bättre grepp. Specifikationer: Klassisk isyxa med uppdaterad Slider Leash Aluminiumskaft av flygplanskvalitet Huvud är gjutet i ett stycke i rostfritt stål med stort hål för en karbinhake Vinkeln samt tandningen på huvudet är designade för att underlätta självräddning CEN-B certifierad Material skaft: Aluminium Material huvud: Rostfritt stål Vikt: 486 g

Storlek

1 249 kr

2 st

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Black Diamond

Raven Ice Axe Grip 55cm från Black Diamond med gummigrepp och slider leash för ökad användarvänlighet. Det är en utmärkt isyxa för alpina bestigningar och glaciärturer. Raven är extremt populär och har använts på många storslagna klassiska klätteräventyr världen över under årtionden. 

Yxan är nu omdesignad; den har blivit lättare, det lätt böjda huvudet är gjutet i ett enda stycke rostfritt stål och isyxan har förbättrats ergonomiskt för ökad komfort när du går. Det möjliggör säkrare placering och effektivare hackning. Även det hållbara aluminiumskaftet har förbättrats för ett bekvämare, bättre grepp.
Specifikationer:
Klassisk isyxa med uppdaterad Slider Leash
Aluminiumskaft av flygplanskvalitet
Huvud är gjutet i ett stycke i rostfritt stål med stort hål för en karbinhake
Vinkeln samt tandningen på huvudet är designade för att underlätta självräddning
CEN-B certifierad
Material skaft: Aluminium
Material huvud: Rostfritt stål
Vikt: 486 g