• Leverans inom 2-3 dagar
  • Förlängt öppet köp till 10/1
  • Fri frakt över 400 kr
Ski Mojo
Ski Mojo

Ski-Mojo

Ski-MojoSki Mojo

Ski~Mojo är inte ett vanligt knästöd för skadade skidåkare utan en ortos av en ny generation (närmare bestämt ett fjäderbaserat exoskelett). Det gör det möjligt för alla åkare att öka prestanda och nöje. Ski~Mojo ger extra uthållighet och kraft. Det fördröjer muskeltrötthet och utrotar ömma ben. Det gör skidåkningen roligare dag efter dag även för de mest vältränade åkarna. Dessutom kommer personer med knä-, höft- och nedre ryggsmärtor att känna åtminstone en extrem smärtlindring. Med Ski~Mojo känns kantgreppet otroligt kraftfullt på isig snö, vilket ökar skidåkarnas självförtroende. I pudersnö kommer du att lämna dina skidkompisar som inte är mojo andfådda, långt efter. Ski~Mojo kommer att få dig att åka längre och bättre. Det är därför 92 % av personerna som provade det berättade för oss att de var imponerade av upplevelsen de kallade "Augmented Skiing" Ski~Mojo är en mekanism baserad på en kraftfull justerbar fjäder som stöder cirka 1/3 av kroppsvikten. Genom att komprimera fjädrarna i böjningsfasen återställer den energin och ökar muskelkraften tiofaldigt under förlängningen. Du får upp till 33 % kraft och uthållighet att använda enligt dina önskemål: åka skidor med mer intensitet eller njut av en lättare dag med skidåkning! Risken för olyckor relaterade till trötthet och muskelvärk minskar. Fjädrarnas fjädringseffekt minskar stötar och vertikalt tryck på knäna med 40 %. Det avlastar även höfter och rygg. För vem: För skidåkare som vill förbättra sin prestation För skidåkare som vill avlasta knän, lår, höfter och rygg För skidåkare som vill åka mer skidor För alla åkare som vill ha mer säkerhet och begränsa skaderisken Läs mer: Ski~Mojo Specifikationer: Ski~Mojo GOLD är lämplig för skidåkare som väger mellan 75 och 130 kg; Ski~Mojo SILVER är lämplig för skidåkare som väger mellan 55 och 85 kg. Ski~Mojo BLUE är lämplig för skidåkare som väger 38 till 60 kg.

Färg

7 399 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Ski-Mojo

Ski~Mojo är inte ett vanligt knästöd för skadade skidåkare utan en ortos av en ny generation (närmare bestämt ett fjäderbaserat exoskelett). Det gör det möjligt för alla åkare att öka prestanda och nöje.

Ski~Mojo ger extra uthållighet och kraft. Det fördröjer muskeltrötthet och utrotar ömma ben. Det gör skidåkningen roligare dag efter dag även för de mest vältränade åkarna. Dessutom kommer personer med knä-, höft- och nedre ryggsmärtor att känna åtminstone en extrem smärtlindring.

Med Ski~Mojo känns kantgreppet otroligt kraftfullt på isig snö, vilket ökar skidåkarnas självförtroende. I pudersnö kommer du att lämna dina skidkompisar som inte är mojo andfådda, långt efter.

Ski~Mojo kommer att få dig att åka längre och bättre. Det är därför 92 % av personerna som provade det berättade för oss att de var imponerade av upplevelsen de kallade "Augmented Skiing"

Ski~Mojo är en mekanism baserad på en kraftfull justerbar fjäder som stöder cirka 1/3 av kroppsvikten. Genom att komprimera fjädrarna i böjningsfasen återställer den energin och ökar muskelkraften tiofaldigt under förlängningen. Du får upp till 33 % kraft och uthållighet att använda enligt dina önskemål: åka skidor med mer intensitet eller njut av en lättare dag med skidåkning! Risken för olyckor relaterade till trötthet och muskelvärk minskar.
Fjädrarnas fjädringseffekt minskar stötar och vertikalt tryck på knäna med 40 %. Det avlastar även höfter och rygg.

För vem:

För skidåkare som vill förbättra sin prestation
För skidåkare som vill avlasta knän, lår, höfter och rygg
För skidåkare som vill åka mer skidor
För alla åkare som vill ha mer säkerhet och begränsa skaderisken

Läs mer: Ski~Mojo

Specifikationer:

Ski~Mojo GOLD är lämplig för skidåkare som väger mellan 75 och 130 kg;
Ski~Mojo SILVER är lämplig för skidåkare som väger mellan 55 och 85 kg.
Ski~Mojo BLUE är lämplig för skidåkare som väger 38 till 60 kg.