• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Scott W Airflex Light Vest Protector Black
Scott W Airflex Light Vest Protector Black

Black

Scott

Scott W Airflex Light Vest Protector Black

SCOTT Airflex W´s Light Damväst är anpassad för tjejer och är perfekt om du är aktiv i din skidåkning. Ryggskyddet är gjord i ett stretchigt och skönt meshtyg som effektivt transporterar bort fukt från kroppen och håller dig torr. Löstagbart midjeband. Skyddsdelen består av Scott Airflex D3O platta, ett "smart" material som är följsamt och mjukt men som stumnar till och blir hårt vid slag eller krasch, för att sedan återgå till sitt mjuka ursprungstillstånd. Storlekar S-XL. Specifikationer: Skyddsplattan består av Scott Air flex D3O™. Platta med Level 1 skydd, ett "smart" material som är följsamt och mjukt men som stumnar till och blir hårt vid slag eller krasch, för att sedan återgå till sitt mjuka ursprungstillstånd. Avtagbart Justerbart midjeband med kardborre Dam storlekar: Small: ‹165 Medium: 165-170 Large: 170-175 XL: ›175 Level 1 acording to EN1621-2 :2014

Storlek

1 999 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Scott

SCOTT Airflex W´s Light Damväst är anpassad för tjejer och är perfekt om du är aktiv i din skidåkning. Ryggskyddet är gjord i ett stretchigt och skönt meshtyg som effektivt transporterar bort fukt från kroppen och håller dig torr. Löstagbart midjeband. Skyddsdelen består av Scott Airflex D3O platta, ett "smart" material som är följsamt och mjukt men som stumnar till och blir hårt vid slag eller krasch, för att sedan återgå till sitt mjuka ursprungstillstånd. Storlekar S-XL.

Specifikationer:

Skyddsplattan består av Scott Air flex D3O™. Platta med Level 1 skydd, ett "smart" material som är följsamt och mjukt men som stumnar till och blir hårt vid slag eller krasch, för att sedan återgå till sitt mjuka ursprungstillstånd.

Avtagbart Justerbart midjeband med kardborre

Dam storlekar:
Small: ‹165
Medium: 165-170
Large: 170-175
XL: ›175

Level 1 acording to EN1621-2 :2014