• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Scott M Airflex Light Vest Protector Black
Scott M Airflex Light Vest Protector Black

Black

Scott

Scott M Airflex Light Vest Protector Black

SCOTT Airflex Light väst är perfekt om du är aktiv i din skidåkning. Ryggskyddet är gjord i ett stretchigt och skönt meshtyg som effektivt transporterar bort fukt från kroppen och håller dig torr. Löstagbart midjeband. Skydds delen består av Scott Airflex D3O platta, ett "smart" material som är följsamt och mjukt men som stumnar till och blir hårt vid slag eller krasch, för att sedan återgå till sitt mjuka ursprungstillstånd. Storlekar S-XL. Specifikationer: Scott Airflex D3O™ är Scotts unika ryggplatta i ett det "smarta" D3O-materialet, som både är följsamt och mjukt men som också stumnar till och blir hårt vid slag eller krasch för att sedan återgå till sitt mjuka ursprungstillstånd. Plattan är tunn och smidig och Scott har därför bl. a kunnat utöka skyddet vid ländryggen för maximal säkerhet utan att kompromissa med komforten. Avtagbart Justerbart midjeband med kardborre Seniorstorlekar: Small: ‹170 Medium: 170-180 Large: 180-185 XL: ›185

Storlek

1 999 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Scott

SCOTT Airflex Light väst är perfekt om du är aktiv i din skidåkning. Ryggskyddet är gjord i ett stretchigt och skönt meshtyg som effektivt transporterar bort fukt från kroppen och håller dig torr. Löstagbart midjeband. Skydds delen består av Scott Airflex D3O platta, ett "smart" material som är följsamt och mjukt men som stumnar till och blir hårt vid slag eller krasch, för att sedan återgå till sitt mjuka ursprungstillstånd. Storlekar S-XL.

Specifikationer:

Scott Airflex D3O™ är Scotts unika ryggplatta i ett det "smarta" D3O-materialet, som både är följsamt och mjukt men som också stumnar till och blir hårt vid slag eller krasch för att sedan återgå till sitt mjuka ursprungstillstånd. Plattan är tunn och smidig och Scott har därför bl. a kunnat utöka skyddet vid ländryggen för maximal säkerhet utan att kompromissa med komforten.

Avtagbart Justerbart midjeband med kardborre

Seniorstorlekar:
Small: ‹170
Medium: 170-180
Large: 180-185
XL: ›185