• Leverans inom 2-3 dagar
  • Förlängt öppet köp till 10/1
  • Fri frakt över 400 kr
Ortovox 240 Alu Probe Silver
Ortovox 240 Alu Probe Silver

Silver

Ortovox

Ortovox 240 Alu Probe Silver

En nybörjarsond med snabblåsningssystem: Ortovox ALU 240 är reducerad till det väsentliga. Snabblåsningssystemet möjliggör snabb och enkel installation. Den är därför klar att användas på bara några sekunder, och kan fällas ihop och vikas lika snabbt. Spänningen kan ställas in genom att helt enkelt vrida på den optimerade justerskruven. Den stora sondspetsen, som har en betydligt större diameter jämfört med sondelementen, säkerställer förbättrad penetration. Den låga vikten på bara 200g uppnås genom att använda aluminium med en diameter på 11 mm. Som med alla sonder från Ortovox har ALU 240 lättlästa djupmarkörer, en tydlig 1-metersmarkör och ett orange bottensegment för att optimalt anpassa skyfflingsstrategin. Specifikationer: Längd: 240 cm Vikt: 200 gram Material: 7075 Aluminium T6

649 kr

5 st

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Ortovox

En nybörjarsond med snabblåsningssystem: Ortovox ALU 240 är reducerad till det väsentliga.

Snabblåsningssystemet möjliggör snabb och enkel installation. Den är därför klar att användas på bara några sekunder, och kan fällas ihop och vikas lika snabbt. Spänningen kan ställas in genom att helt enkelt vrida på den optimerade justerskruven. Den stora sondspetsen, som har en betydligt större diameter jämfört med sondelementen, säkerställer förbättrad penetration. Den låga vikten på bara 200g uppnås genom att använda aluminium med en diameter på 11 mm.

Som med alla sonder från Ortovox har ALU 240 lättlästa djupmarkörer, en tydlig 1-metersmarkör och ett orange bottensegment för att optimalt anpassa skyfflingsstrategin.

Specifikationer:

Längd: 240 cm
Vikt: 200 gram
Material: 7075 Aluminium T6