• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Arva Airbag Reactor Tour 25 UL Foggy Grey
Arva Airbag Reactor Tour 25 UL Foggy Grey

Foggy Grey

Arva

Arva Airbag Reactor Tour 25 UL Foggy Grey

En medelstor lavinryggsäck för ski-touring med låg vikt och material som motstår väta för tur och klättring i skiftande förhållanden i bergsmiljö. Ryggsäcken är utrustad med Reactor Airbag System med dubbelsidig airbag samt bärsystem för skidor, snowboard, snöskor och klätterutrustning. På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar. Egenskaper: - Utrustad med Arvas Reactor Airbag System med kompakt profil - Främre åtkomst till huvudfacket - Extremt lätta axelremnar med elastisk ficka för 500 ml flaska - Midjebälte med två lättåtkomliga nätfickor för utrustning - Löstagbara remmar för skidor diagonalt eller A-formation - Löstagbara remmar för snowboard eller snöskor - Bärremmar för två isyxor - Daisy Chain för insfästning av utrustning kompatibelt med Arvas hjälmnät - Elastiska remmar för infästning av säkerhetsutrustning - Dedikerad extern ficka för goggles och värdesaker - Dedikerad extern säkerhetsficka för lavinutrustning - Löstagbar visselpipa för nödsituationer - Extremt lätt ryggpanel med effektiv ventilation och löstagbart dämpmaterial - Justerbara benremmar för utökad säkerhet - Material: ROBIC REGEN 330D polyamide tillverkat av återvunnen plast - Volym: 25 liter - Vikt: 1280 gram Certifiering - TUV GS - Uppfyller EN16716 standard Reactor Airbag System Med bara 680 gram är systemet det lättaste, mest kompakta, dubbla lavinsystemet på marknaden. Reactor Airbag System är utvecklat i Frankrike exklusivt för Arva. Systemet produceras i en övervakad process för att ge högsta tänkbara prestanda och säkerhet. Ultra-lightweight Construction Ett ultralätt system som väger 1600 gram inklusive Reactor Airbag System och tryckbehållare av kolfiber. För att nå den låga vikten har design moderniserats med en minimalistisk strategi utan att offra säkerhet eller komfort. Low Profile Med Arvas innovativa teknologi Low Profile är en helt förnyad design för Reactor Airbag System med integrerad airbag inuti ryggsäcken. Den senaste generationen ryggsäckar är konstruerade med Low Profile som är mer kompakt, förbättrad viktfördelning och möjligheten att bära skidor i A-formation. Daisy Chain Modular Carrying System På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar. Med modulära band kan skidor, rep, isyxa och extra fack fästas in efter behov.

7 699 kr

1 st

Tillval

Arva Carbon Bottle for Reactor

Arva Carbon Bottle for Reactor

1 799 kr

14 st

Storlek

59188-116656_1
Endast Online

Arva Steel Bottle for Reactor

999 kr

15 st

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Arva

En medelstor lavinryggsäck för ski-touring med låg vikt och material som motstår väta för tur och klättring i skiftande förhållanden i bergsmiljö. Ryggsäcken är utrustad med Reactor Airbag System med dubbelsidig airbag samt bärsystem för skidor, snowboard, snöskor och klätterutrustning. På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar.

Egenskaper:
- Utrustad med Arvas Reactor Airbag System med kompakt profil
- Främre åtkomst till huvudfacket
- Extremt lätta axelremnar med elastisk ficka för 500 ml flaska
- Midjebälte med två lättåtkomliga nätfickor för utrustning
- Löstagbara remmar för skidor diagonalt eller A-formation
- Löstagbara remmar för snowboard eller snöskor
- Bärremmar för två isyxor
- Daisy Chain för insfästning av utrustning kompatibelt med Arvas hjälmnät
- Elastiska remmar för infästning av säkerhetsutrustning
- Dedikerad extern ficka för goggles och värdesaker
- Dedikerad extern säkerhetsficka för lavinutrustning
- Löstagbar visselpipa för nödsituationer
- Extremt lätt ryggpanel med effektiv ventilation och löstagbart dämpmaterial
- Justerbara benremmar för utökad säkerhet
- Material: ROBIC REGEN 330D polyamide tillverkat av återvunnen plast
- Volym: 25 liter
- Vikt: 1280 gram

Certifiering
- TUV GS
- Uppfyller EN16716 standard

Reactor Airbag System
Med bara 680 gram är systemet det lättaste, mest kompakta, dubbla lavinsystemet på marknaden. Reactor Airbag System är utvecklat i Frankrike exklusivt för Arva. Systemet produceras i en övervakad process för att ge högsta tänkbara prestanda och säkerhet.

Ultra-lightweight Construction
Ett ultralätt system som väger 1600 gram inklusive Reactor Airbag System och tryckbehållare av kolfiber. För att nå den låga vikten har design moderniserats med en minimalistisk strategi utan att offra säkerhet eller komfort.

Low Profile
Med Arvas innovativa teknologi Low Profile är en helt förnyad design för Reactor Airbag System med integrerad airbag inuti ryggsäcken. Den senaste generationen ryggsäckar är konstruerade med Low Profile som är mer kompakt, förbättrad viktfördelning och möjligheten att bära skidor i A-formation.

Daisy Chain Modular Carrying System
På frontpanelen finns ett remsystem med flera öglor för infästning av utrustning med krokar. Med modulära band kan skidor, rep, isyxa och extra fack fästas in efter behov.