• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
59191-116659_1
59191-116659_2
Endast Online

Blue

Arva

Arva Airbag Reactor 24

Airbag Reactor 24 har ett huvudfack på 24 liter samt ett lättåtkomligt, utvändigt fack för spade och sond. Bekvämt, med belastningen nära ryggen, en ventilerad ryggpanel och Airbag runt sidopanelerna samt en liten ficka för värdesaker. Den har en avsedd ficka för karta eller andra platta föremål på utsidan för snabb åtkomst. Med tryckbehållare av kolfiber väger den endast 2350 gram. Utrustad med ett ergonomiskt midjebälte samt Arvas 3D-FIT-teknik som ger optimal passform för alla kroppsformer och storlekar. 3D-FIT Arvas 3D-FIT-system ger snabb inställning av ryggsäcken efter önskemål och storlek för maximal komfort. Inställning av rygghöjden mellan storlek S, M eller L med bara en manöver. Även längden på axelremmar och positionen av REACTOR-utlösningshandtaget sker med en manöver. OBS! Arva Steel Bottle ingår inte! Köp patron här

5 439 kr
6 799 kr

Ej i lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Arva

Airbag Reactor 24 har ett huvudfack på 24 liter samt ett lättåtkomligt, utvändigt fack för spade och sond. Bekvämt, med belastningen nära ryggen, en ventilerad ryggpanel och Airbag runt sidopanelerna samt en liten ficka för värdesaker.
Den har en avsedd ficka för karta eller andra platta föremål på utsidan för snabb åtkomst. Med tryckbehållare av kolfiber väger den endast 2350 gram. Utrustad med ett ergonomiskt midjebälte samt Arvas 3D-FIT-teknik som ger optimal passform för alla kroppsformer och storlekar.

3D-FIT
Arvas 3D-FIT-system ger snabb inställning av ryggsäcken efter önskemål och storlek för maximal komfort. Inställning av rygghöjden mellan storlek S, M eller L med bara en manöver. Även längden på axelremmar och positionen av REACTOR-utlösningshandtaget sker med en manöver.


OBS! Arva Steel Bottle ingår inte! Köp patron här