• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Lange XT3 120 LV
Lange XT3 120 LV

Lange

Lange XT3 120 LV

Lange XT3 120 LV är Langes stora nyhet för i år, den gamla XT pjäxan försvinner och in kommer den nya XT3 serien med buller och brak! XT3 120 LV är en mjukare pjäxa än storebror XT3 Pro Model i serien. Det är en allmountainpjäxa med gåläge, en smal passform och passar dig som söker en pjäxa att både gå upp och åka nedför hela berget! Lange jobbar med en skalkonstruktion (Dual Core) resultatet är en mer responsiv pjäxa och gör så att det finns mycket goda möjligheter för individuell anpassning! Den formbara innerskon gör så att det går att skapa en skön känsla runt foten och ge dig den bästa passformen direkt i butik. Tight passform, grymt gåläge och åkprestanda är det som beskriver Lange XT3 120 på bästa sätt! Detaljer: Dual-Core light Rubber arch pad Snölås Gripwalk monterade sulor Kompatibel med alpinasulor 53 graders gåläge Innersko 100 % formbar thermo innersko

Storlek

5 999 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Lange

Lange XT3 120 LV är Langes stora nyhet för i år, den gamla XT pjäxan försvinner och in kommer den nya XT3 serien med buller och brak!
XT3 120 LV är en mjukare pjäxa än storebror XT3 Pro Model i serien. Det är en allmountainpjäxa med gåläge, en smal passform och passar dig som söker en pjäxa att både gå upp och åka nedför hela berget!

Lange jobbar med en skalkonstruktion (Dual Core) resultatet är en mer responsiv pjäxa och gör så att det finns mycket goda möjligheter för individuell anpassning!

Den formbara innerskon gör så att det går att skapa en skön känsla runt foten och ge dig den bästa passformen direkt i butik.

Tight passform, grymt gåläge och åkprestanda är det som beskriver Lange XT3 120 på bästa sätt!

Detaljer:

Dual-Core light
Rubber arch pad
Snölås
Gripwalk monterade sulor
Kompatibel med alpinasulor
53 graders gåläge

Innersko
100 % formbar thermo innersko