• Snabba leveranser
  • Smidig betalning med Klarna
  • Fri frakt från 400 kr
Sweet Protection Grimnir 2Vi Mips Matte Olive Metallic
Sweet Protection Grimnir 2Vi Mips Matte Olive Metallic

Matte Olive Metallic

Sweet Protection

Sweet Protection Grimnir 2Vi Mips Matte Olive Metallic

Låt dig inte luras av det välkända namnet, denna hjälm är helt ombyggd med endast de bästa materialen, teknikerna och produktionsteknikerna tillgängliga - inklusive den nya revolutionerande 2Vi -teknikplattformen som utvecklats av Sweet Protection. Grimnir 2Vi Mips -hjälmen är den avancerad freeride -hjälm som nu väger 23% mindre än sin föregångare. Med den revolutionerande 2Vi -teknikplattformen är det nästa generations elasticitetshjälmskal som erbjuder ökad styvhet och elasticitet i kombination med en komplex geometri med flerdensitet stötdämpande foder med kraftigt förbättrad slagavledning baserad på det mänskliga huvudets geometri. 2Vi Technology Platform innehåller också en unik 2-lagers Mips-teknik för att minska rotationskrafterna på hjärnan. Specifikationer: 2Vi - en högpresterande hjälmteknologiplattform utvecklad av Sweet Protection speciellt designad för att öka säkerheten och komforten. Full pre-preg skalkonstruktion av kolfiber med variabel elasticitet Komplex geometri stötdämpande foder med flera densitet 2-Layer Mips hjärnskyddsteknik Snap-in foder – ger otrolig komfort samtidigt som det är lätt att ta av och tvätta Vridskiva Occigrip passformssystem med höjdjustering Anpassad goggle passform – ger bästa möjliga passform med alla våra glasögon Internt Goggle garage med goggle ventiler Justerbar ventilation 10 stora penetrationssäkra ventilationsöppningar i polykarbonat Fidlock magnetiskt spänne för säkerhet och enkel användning Lätt att fästa krokglasögonhållare

Färger

  • Sweet Protection Grimnir 2Vi Mips Natural Carbon
  • Sweet Protection Grimnir 2Vi Mips Matte Olive Metallic
  • Sweet Protection Grimnir 2Vi Mips Woodland

Storlek

4 499 kr

I lager

  • Snabba leveranser

  • Fri frakt från 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Storleksguide

Sweet Protection

Låt dig inte luras av det välkända namnet, denna hjälm är helt ombyggd med endast de bästa materialen, teknikerna och produktionsteknikerna tillgängliga - inklusive den nya revolutionerande 2Vi -teknikplattformen som utvecklats av Sweet Protection. Grimnir 2Vi Mips -hjälmen är den avancerad freeride -hjälm som nu väger 23% mindre än sin föregångare. Med den revolutionerande 2Vi -teknikplattformen är det nästa generations elasticitetshjälmskal som erbjuder ökad styvhet och elasticitet i kombination med en komplex geometri med flerdensitet stötdämpande foder med kraftigt förbättrad slagavledning baserad på det mänskliga huvudets geometri. 2Vi Technology Platform innehåller också en unik 2-lagers Mips-teknik för att minska rotationskrafterna på hjärnan.
Specifikationer:
2Vi - en högpresterande hjälmteknologiplattform utvecklad av Sweet Protection speciellt designad för att öka säkerheten och komforten.
Full pre-preg skalkonstruktion av kolfiber med variabel elasticitet
Komplex geometri stötdämpande foder med flera densitet
2-Layer Mips hjärnskyddsteknik
Snap-in foder – ger otrolig komfort samtidigt som det är lätt att ta av och tvätta
Vridskiva Occigrip passformssystem med höjdjustering
Anpassad goggle passform – ger bästa möjliga passform med alla våra glasögon
Internt Goggle garage med goggle ventiler
Justerbar ventilation
10 stora penetrationssäkra ventilationsöppningar i polykarbonat
Fidlock magnetiskt spänne för säkerhet och enkel användning
Lätt att fästa krokglasögonhållare