• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Salomon Husk Jr Tropical Peach
Salomon Husk Jr Tropical Peach
Rea 30%

Tropical Peach

Salomon

Salomon Husk Jr Tropical Peach

En lätt och minimalistisk hjälm som gör det lätt att njuta av bergen, framtagen för unga åkare som vill ha komfort och stil utan massa krångliga justeringsalternativ. Den vassa designen döljer en omedelbar passform och mängder av säkerhets- och ventileringsfunktioner. Man behöver bara sätta på sig den för att känna sig redo för nästa äventyr! Skydd Hos denna hjälm kombineras ett Thinshell-skal med Salomons patenterade EPS 4D-teknik, vilket maximerar energiabsorptionen och skyddar mot sneda och vertikala stötar. Optimal ventilering Strategiskt placerad ventilering skapar ett konstant luftflöde som håller huvudet bekvämt och skidglasögonen imfria. Justerbar passform Hjälmens MaxFit Construction ger omedelbar komfort och god hörsel medan Custom Dial-vredet och en sömlös integrering med skidglasögonen gör att du alltid är redo.

Färger

  • Salomon Husk Jr Neon Orange
  • Salomon Husk Jr Tropical Peach

Storlek

630 kr
900 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

En lätt och minimalistisk hjälm som gör det lätt att njuta av bergen, framtagen för unga åkare som vill ha komfort och stil utan massa krångliga justeringsalternativ. Den vassa designen döljer en omedelbar passform och mängder av säkerhets- och ventileringsfunktioner. Man behöver bara sätta på sig den för att känna sig redo för nästa äventyr!

Skydd
Hos denna hjälm kombineras ett Thinshell-skal med Salomons patenterade EPS 4D-teknik, vilket maximerar energiabsorptionen och skyddar mot sneda och vertikala stötar.

Optimal ventilering
Strategiskt placerad ventilering skapar ett konstant luftflöde som håller huvudet bekvämt och skidglasögonen imfria.

Justerbar passform
Hjälmens MaxFit Construction ger omedelbar komfort och god hörsel medan Custom Dial-vredet och en sömlös integrering med skidglasögonen gör att du alltid är redo.