• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Oakley Mod7 Black Out/Prizm Snow Sapphire Iridium
Oakley Mod7 Black Out/Prizm Snow Sapphire Iridium
Rea 30%

Black Out/Prizm Snow Sapphire Iridium

Oakley

Oakley Mod7 Black Out/Prizm Snow Sapphire Iridium

Pist eller offpist, skidhjälmen Oakley MOD7 skapar en sömlös bärupplevelse mellan hjälm och visir som erbjuder ett allt-i-ett-paket för alla bergsäventyr. Visionary Secure-Connect-teknologi skapar en sammanhängande design som inte bara signalerar framtiden för optikintegration utan sätter en ny standard för hur visirhjälmar kan prestera. I kombination med Prizm™ Lens Technology är MOD7 redo för alla förhållanden och all terräng. 2 linser inkluderat: PRIZM™ SNOW SAPPHIRE IRIDIUM® VLT: 13% CAT: 3 PRIZM SNOW CLEAR VLT: 65% CAT: 1 Specifikationer: -SECURE-CONNECT: Oakleys egenutvecklade hjälmteknologi, Secure-Connect, integrerar sömlöst optik och hjälm som en helt ny upplevelse. Secure-Connect ansluter magnetiskt och fäster mekaniskt visiret till hjälmen, både i åk- och stuvläge. INTEGRERAD PRIZM™ VISIR: Det integrerade visiret har en dubbel lins som drivs av Prizm Lens Technology för att förbättra kontrasten och förbättra klarheten för att upptäcka snökonturer, texturer och hinder, och en inre anti-dimmlins. - JUSTERING AV LINSTÄTNING: Inbyggd i sidan av hjälmen är en justeringsknapp som gör att visiret kan tryckas tillbaka in i bärarens ansikte för att skapa en anpassad, bekväm tätning. - LENSUTMATNINGSKNAPP: Ligger på båda sidor av visiret, linsens utmatningsknapp släpper visiret från hjälmen både i åk- och stuvläge. LENS LANDING ZONE: Ligger på framsidan / toppen av hjälmen, Lens Landing Zone tillåter bäraren att intuitivt stuva visiret på plats precis som de skulle göra en traditionell glasögon med Secure-Connect-teknik. DURAMATTER MIX SHELL: En hybridskalkonstruktionsmetod som använder en blandning av slitstarkt hårdskal DURAMATTER och traditionellt lätt polykarbonat som skapar en välbalanserad design och appliceras strategiskt på utvalda delar av hjälmen. SKULL MATRIX: En unik integration som kombinerar passform och skydd som gör att hjälmens interna retentionssystem kan lindas i alla riktningar runt bärarens huvud, vilket hjälper till att möjliggöra en säker bekväm passform.

Färger

  • Oakley Mod7 Black Out/Prizm Snow Sapphire Iridium
  • Oakley Mod7 White/Prizm Snow Rose Gold Iridium

Storlek

3 954 kr
5 649 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Oakley

Pist eller offpist, skidhjälmen Oakley MOD7 skapar en sömlös bärupplevelse mellan hjälm och visir som erbjuder ett allt-i-ett-paket för alla bergsäventyr. Visionary Secure-Connect-teknologi skapar en sammanhängande design som inte bara signalerar framtiden för optikintegration utan sätter en ny standard för hur visirhjälmar kan prestera. I kombination med Prizm™ Lens Technology är MOD7 redo för alla förhållanden och all terräng.

2 linser inkluderat:

PRIZM™ SNOW SAPPHIRE IRIDIUM® VLT: 13% CAT: 3
PRIZM SNOW CLEAR VLT: 65% CAT: 1


Specifikationer:

-SECURE-CONNECT: Oakleys egenutvecklade hjälmteknologi, Secure-Connect, integrerar sömlöst optik och hjälm som en helt ny upplevelse. Secure-Connect ansluter magnetiskt och fäster mekaniskt visiret till hjälmen, både i åk- och stuvläge.
INTEGRERAD PRIZM™ VISIR: Det integrerade visiret har en dubbel lins som drivs av Prizm Lens Technology för att förbättra kontrasten och förbättra klarheten för att upptäcka snökonturer, texturer och hinder, och en inre anti-dimmlins.
- JUSTERING AV LINSTÄTNING: Inbyggd i sidan av hjälmen är en justeringsknapp som gör att visiret kan tryckas tillbaka in i bärarens ansikte för att skapa en anpassad, bekväm tätning.
- LENSUTMATNINGSKNAPP: Ligger på båda sidor av visiret, linsens utmatningsknapp släpper visiret från hjälmen både i åk- och stuvläge.
LENS LANDING ZONE: Ligger på framsidan / toppen av hjälmen, Lens Landing Zone tillåter bäraren att intuitivt stuva visiret på plats precis som de skulle göra en traditionell glasögon med Secure-Connect-teknik.
DURAMATTER MIX SHELL: En hybridskalkonstruktionsmetod som använder en blandning av slitstarkt hårdskal DURAMATTER och traditionellt lätt polykarbonat som skapar en välbalanserad design och appliceras strategiskt på utvalda delar av hjälmen.
SKULL MATRIX: En unik integration som kombinerar passform och skydd som gör att hjälmens interna retentionssystem kan lindas i alla riktningar runt bärarens huvud, vilket hjälper till att möjliggöra en säker bekväm passform.