• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
POC Nivalis Uranium Black
POC Nivalis Uranium Black

Uranium Black

POC

POC Nivalis Uranium Black

Det skarpa ljuset på glaciärer ställer extrema krav på ögonen — krav som vanliga solglasögon inte kan uppfylla. Egenskaper som utökat skydd på sidorna av ögonen och extra mörka linser gör Nivalis till det perfekta valet på glaciärer. Ställbara skalmar ger säker passform runt öronen och gångjärn som kan klickas i och ur ökar hållbarheten då skalmarna kan brytas av utan att glasögonen går sönder. Hydrofiliskt gummi på näskuddarna och skalmarna ser till att glasögonen håller sig på plats även under ansträngande aktiviteter. Varning: De mörkare linserna i den här modellen bör inte användas vid bilkörning. Specifikationer: Färg: Uranium Black Lins: Grey Gold Mirror Cat 4

1 999 kr

4 st

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

POC

Det skarpa ljuset på glaciärer ställer extrema krav på ögonen — krav som vanliga solglasögon inte kan uppfylla. Egenskaper som utökat skydd på sidorna av ögonen och extra mörka linser gör Nivalis till det perfekta valet på glaciärer. Ställbara skalmar ger säker passform runt öronen och gångjärn som kan klickas i och ur ökar hållbarheten då skalmarna kan brytas av utan att glasögonen går sönder.

Hydrofiliskt gummi på näskuddarna och skalmarna ser till att glasögonen håller sig på plats även under ansträngande aktiviteter.

Varning: De mörkare linserna i den här modellen bör inte användas vid bilkörning.

Specifikationer:

Färg: Uranium Black
Lins: Grey Gold Mirror Cat 4