• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Oakley Flight Path L Matte Black/Prizm Snow Persimmon
Oakley Flight Path L Matte Black/Prizm Snow Persimmon

Matte Black/Prizm Snow Persimmon

Oakley

Oakley Flight Path L Matte Black/Prizm Snow Persimmon

Maximera ditt synfält med Oakley’s mest avancerade skidglasögon Flight Path L, modellen som används i bland annat alpina världscupen. Framtagna tillsammans med den norske världsmästaren Aleksander Aamodt Kilde, vilket innebär att ingenting lämnas åt slumpen. Flight Paths storlek ger möjligheten till ett maximalt synfält i alla vinklar, vilket även var drivkraften bakom framtagningen av dessa goggles. De har en stor passform och formar sig efter ditt ansikte och sitter skönt tack vare trelagersfoam och en mjuk ram. Tillsammans med den senaste Ridgelock EV-linskonstruktionen maximeras även synfältet vertikalt, vilket ger utövaren fri sikt även när man befinner sig i en aggressiv position. Prizm Persimmon är en lins med orange färg som är kanon vid dåligt väder och skapar kontraster även i det allra mjölkigaste vädret. Linsen är behandlad för att stå emot repor och imma. Prizm™ linserna är byggda för att ge maximalt med kontraster genom att filtrera bort onödiga färger, och ger dig den absolut bästa detaljåtergivningen i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder, så att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt. Specifikationer: PRIZM SNOW PERSIMMON VLT: 39% CAT: 2

Färger

  • Oakley Flight Path L Matte Black/Prizm Snow Persimmon
  • Oakley Flight Path L Matte Black/Prizm Snow Garnet
  • Oakley Flight Path L Grey Terrain/Prizm Snow Sage Gold Iridium
1 358 kr
1 940 kr

1 st

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Oakley

Maximera ditt synfält med Oakley’s mest avancerade skidglasögon Flight Path L, modellen som används i bland annat alpina världscupen.

Framtagna tillsammans med den norske världsmästaren Aleksander Aamodt Kilde, vilket innebär att ingenting lämnas åt slumpen. Flight Paths storlek ger möjligheten till ett maximalt synfält i alla vinklar, vilket även var drivkraften bakom framtagningen av dessa goggles. De har en stor passform och formar sig efter ditt ansikte och sitter skönt tack vare trelagersfoam och en mjuk ram. Tillsammans med den senaste Ridgelock EV-linskonstruktionen maximeras även synfältet vertikalt, vilket ger utövaren fri sikt även när man befinner sig i en aggressiv position.

Prizm Persimmon är en lins med orange färg som är kanon vid dåligt väder och skapar kontraster även i det allra mjölkigaste vädret. Linsen är behandlad för att stå emot repor och imma.

Prizm™ linserna är byggda för att ge maximalt med kontraster genom att filtrera bort onödiga färger, och ger dig den absolut bästa detaljåtergivningen i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder, så att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt.

Specifikationer:

PRIZM SNOW PERSIMMON VLT: 39% CAT: 2