• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Oakley Flight Deck L Grey Terrain/Prizm Snow Black Iridium
Oakley Flight Deck L Grey Terrain/Prizm Snow Black Iridium
Rea 30%

Grey Terrain/Prizm Snow Black Iridium

Oakley

Oakley Flight Deck L Grey Terrain/Prizm Snow Black Iridium

Flight Deck L från Oakley är ett par skidglasögon med stor passform och stilren design. Inspiration hämtad från stridspiloters krav på synfält, där det gäller att kunna se allt utan att distraheras av ram eller kant. Med en ramlös design så är dessa skidglasögon därför optimerade för ett stort synfält i alla synvinklar och sitter skönt på ansiktet tack vare den formbara ramen och mjuk trelagersfoam. Flight Deck L ersätter tidigare modell Flight Deck XL. Flight Deck kommer med Oakleys patenterade ridgelock teknologi som ger möjlighet att på ett enkelt och snabbt sätt byta lins efter väder. Finns tillgängliga i alla Oakleys Prizm™ linser. Prizm Black Iridium är en mörk lins för de allra soligaste dagarna och ljusaste månaderna, den här linsen är perfekt på en solig glaciär. Linsen har en silvrig spegelbehandling och ett mörkt rödbrunt ljus. Linsen är behandlad för att stå emot repor och imma. Prizm™ linserna är byggda för att ge maximalt med kontraster genom att filtrera bort onödiga färger, och ger dig den absolut bästa detaljåtergivningen i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder, så att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt. Specifikationer: PRIZM SNOW BLACK IRIDIUM VLT: 5.5% CAT: 4

Färger

  • Oakley Flight Deck L Matte White/Prizm Snow Jade Iridium
  • Oakley Flight Deck L Matte White/Prizm Snow Torch Iridium
  • Oakley Flight Deck L Matte White/Prizm Snow Sapphire Iridium
  • Oakley Flight Deck L Matte White/Prizm Snow Rose Gold Iridium
1 673 kr
2 390 kr

Ej i lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Oakley

Flight Deck L från Oakley är ett par skidglasögon med stor passform och stilren design.

Inspiration hämtad från stridspiloters krav på synfält, där det gäller att kunna se allt utan att distraheras av ram eller kant. Med en ramlös design så är dessa skidglasögon därför optimerade för ett stort synfält i alla synvinklar och sitter skönt på ansiktet tack vare den formbara ramen och mjuk trelagersfoam. Flight Deck L ersätter tidigare modell Flight Deck XL.

Flight Deck kommer med Oakleys patenterade ridgelock teknologi som ger möjlighet att på ett enkelt och snabbt sätt byta lins efter väder. Finns tillgängliga i alla Oakleys Prizm™ linser.

Prizm Black Iridium är en mörk lins för de allra soligaste dagarna och ljusaste månaderna, den här linsen är perfekt på en solig glaciär. Linsen har en silvrig spegelbehandling och ett mörkt rödbrunt ljus. Linsen är behandlad för att stå emot repor och imma.

Prizm™ linserna är byggda för att ge maximalt med kontraster genom att filtrera bort onödiga färger, och ger dig den absolut bästa detaljåtergivningen i snömiljö. Det finns linser för alla olika väder, så att du alltid ska ha rätt förutsättningar till bra sikt.

Specifikationer:

PRIZM SNOW BLACK IRIDIUM VLT: 5.5% CAT: 4