• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Stöckli Laser WRT Pro Marco Odermatt Edition inkl. WRT16 23/24
Stöckli Laser WRT Pro Marco Odermatt Edition inkl. WRT16 23/24
Bindning Ingår

Stöckli

Stöckli Laser WRT Pro Marco Odermatt Edition inkl. WRT16 23/24

BYGGD FÖR MÄSTARE, BYGGD FÖR DIG I grunden en Laser WRT Pro. Stark, snabb, exakt och full av kraft. Och vi menar verkligen packat med prestanda. Exteriör: exklusiv, unik, verkligen iögonfallande. Den nya Laser WRT Pro Marco Odermatt Edition. Designad och utvecklad i samarbete med världscupens totalvinnare och dubbla världsmästaren Marco Odermatt. Det finns bara 200 par av dem över hela världen, och de kommer att vara tillgängliga från utvalda Stöckli försäljningsställen. Vi är givetvis stolta och glada att Alpingaraget fått några par. Designen har flera unika element som refererar till Marco Odermatts karriär och rekord. MO-22/23-2042 OCH HUR DET BÖRJADE Sörenberg, Canton Lucerne, Schweiz: 21.02.2010, Ungdomsmästerkap. Marco Odermatt på start med nummer 92 – för första gången med Stöckli skidor. Och det för att Odermatt av en slump lånade några Stöckli-skidor av en medtävlare på ett träningspass några dagar tidigare. Efter att ha uppnått den bästa tiden på träningen bestämde sig unge Marco för att hålla sig till Stöcklis nästa söndag. Och se, 37 portar och 240 höjdmeter senare var han snabbast. Hans tid: 1:04:98, 1,29 sekunder snabbare än tvåan. Ett otroligt samarbete föddes. Utöver 51 pallplatser, inklusive 24 vinster, ett OS-guld, två VM-titlar och två totala världscupsegrar, är Marco Odermatt också rekordhållare sedan förra säsongen. Med 2042 poäng i förra årets världscup för män, har Odermatt samlat på sig fler poäng än någon annan manlig idrottare före honom. Rekord för historieböckerna! Och nu? Nu fortsätter historien. Tillsammans med Marco Odermatt lanserar Stöckli en unik skida för den kommande säsongen. Laser WRT Pro Marco Odermatt Edition. Mer info hos Stöckli DETTA ÄR I DIN LASER WRT PRO MARCO ODERMATT EDITION Carbon Power Turn Redo för explosiv acceleration? De längsgående integrerade kolfibertrådarna spänner under uppbyggnadsfasen av svängen och släpper i slutet av svingen för ultimat prestanda. Titanal Technology Pro Med en ny skyddande beläggning på de ytorna av Titanal är din Laser WRT Pro Marco Odermatt Edition ännu mer motståndskraftig och lyser i solen. Racing Sidewalls Black Ännu mer kraft för smidiga övergångar i sväng: Sidewall i fenol med hårdare harts samt Carbon Black (kimrök) ger större stabilitet och en mer direkt kraftöverföring. Race Base Med den högre andelen Carbon Black (kimrök) i belaget glider du som ett proffs i alla snöförhållanden. Längd Radie 162 cm 13,0 172 cm 14,8 180 cm 16,3

Längd

25 000 kr

I lager

  • Bindning inkluderas i priset
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning!
  • Snabba leveranser
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Stöckli

BYGGD FÖR MÄSTARE, BYGGD FÖR DIG

I grunden en Laser WRT Pro. Stark, snabb, exakt och full av kraft. Och vi menar verkligen packat med prestanda. Exteriör: exklusiv, unik, verkligen iögonfallande. Den nya Laser WRT Pro Marco Odermatt Edition. Designad och utvecklad i samarbete med världscupens totalvinnare och dubbla världsmästaren Marco Odermatt.

Det finns bara 200 par av dem över hela världen, och de kommer att vara tillgängliga från utvalda Stöckli försäljningsställen. Vi är givetvis stolta och glada att Alpingaraget fått några par.

Designen har flera unika element som refererar till Marco Odermatts karriär och rekord.

MO-22/23-2042 OCH HUR DET BÖRJADE

Sörenberg, Canton Lucerne, Schweiz: 21.02.2010, Ungdomsmästerkap. Marco Odermatt på start med nummer 92 – för första gången med Stöckli skidor. Och det för att Odermatt av en slump lånade några Stöckli-skidor av en medtävlare på ett träningspass några dagar tidigare. Efter att ha uppnått den bästa tiden på träningen bestämde sig unge Marco för att hålla sig till Stöcklis nästa söndag. Och se, 37 portar och 240 höjdmeter senare var han snabbast. Hans tid: 1:04:98, 1,29 sekunder snabbare än tvåan. Ett otroligt samarbete föddes.

Utöver 51 pallplatser, inklusive 24 vinster, ett OS-guld, två VM-titlar och två totala världscupsegrar, är Marco Odermatt också rekordhållare sedan förra säsongen. Med 2042 poäng i förra årets världscup för män, har Odermatt samlat på sig fler poäng än någon annan manlig idrottare före honom. Rekord för historieböckerna!

Och nu? Nu fortsätter historien. Tillsammans med Marco Odermatt lanserar Stöckli en unik skida för den kommande säsongen. Laser WRT Pro Marco Odermatt Edition.

Mer info hos Stöckli

DETTA ÄR I DIN LASER WRT PRO MARCO ODERMATT EDITION

Carbon Power Turn
Redo för explosiv acceleration? De längsgående integrerade kolfibertrådarna spänner under uppbyggnadsfasen av svängen och släpper i slutet av svingen för ultimat prestanda.

Titanal Technology Pro
Med en ny skyddande beläggning på de ytorna av Titanal är din Laser WRT Pro Marco Odermatt Edition ännu mer motståndskraftig och lyser i solen.

Racing Sidewalls Black
Ännu mer kraft för smidiga övergångar i sväng: Sidewall i fenol med hårdare harts samt Carbon Black (kimrök) ger större stabilitet och en mer direkt kraftöverföring.

Race Base
Med den högre andelen Carbon Black (kimrök) i belaget glider du som ett proffs i alla snöförhållanden.

Längd Radie
162 cm 13,0
172 cm 14,8
180 cm 16,3


Egenskaper & Användning

Egenskaper

6/6 Kantgrepp

6/6 Fartstabilitet

2/6 Följsamhet

4/6 Korta svängar

6/6 Långa svängar

3/6 Mångsidighet

Användningsområden

6/6 Manchester

2/6 Slask

6/6 Is

2/6 Uppkörd snö