• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Dynafit Blacklight Pro 22/23
Dynafit Blacklight Pro 22/23

Dynafit

Dynafit Blacklight Pro 22/23

Blacklight Pro tillhör Speed Touring-segmentet och är utvecklad för snabba topptursbestigningar och längre turer i utsatta miljöer. Skidan har en balanserad åkkänsla med hög precision och mycket fina topptursegenskaper. En premiummodell som passar krävande utövare likaväl som vardagsmotionär. Paulownia Race Core träkärna kombineras med Superlight UD carbon, en ultralätt kolfiberkonstruktion över hela skidans yta som maximerar vridstyvhet och ger lägsta tänkbara totalvikt. Sandwichutförande med slittålig ABS sidokant kombineras med Dynafit´s beprövade 3D Sidewall Cap, vilket reducerar materialåtgången utan att inkräkta på vridstyvheten. Rocker profil i både nos och bakända och sidoskärning som är optimerad för varje unik längd ger proportionell funktion med effektiv åkyta och svängradie. Skidan är utrustad med Pin-Skin System. Fästen för Race Pro 2.0, en extremt lätt stighud med Dynafits klassiska fäste i spetsen som sträcks och förankras med ett stift direkt i skidan. Den unika stighuden är utvecklad tillsammans med Pomoca. Skidans belag är preparerat för tävling. Specifikationer: Dynafit Blacklight Pro 22/23 Längder: 165, 172, 178 cm Sidecut: 116-80-100 mm Radie: 19 m Vikt: 960 g UD Carbon Technology Sidewall Cap Construction Single Radius Carbon-Isocore-Paulownia Ultralight Construction (USP) Race finish: belaget är preparerat för tävling

Längd

5 999 kr
7 499 kr

I lager

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Dynafit

Blacklight Pro tillhör Speed Touring-segmentet och är utvecklad för snabba topptursbestigningar och längre turer i utsatta miljöer. Skidan har en balanserad åkkänsla med hög precision och mycket fina topptursegenskaper. En premiummodell som passar krävande utövare likaväl som vardagsmotionär.

Paulownia Race Core träkärna kombineras med Superlight UD carbon, en ultralätt kolfiberkonstruktion över hela skidans yta som maximerar vridstyvhet och ger lägsta tänkbara totalvikt. Sandwichutförande med slittålig ABS sidokant kombineras med Dynafit´s beprövade 3D Sidewall Cap, vilket reducerar materialåtgången utan att inkräkta på vridstyvheten.

Rocker profil i både nos och bakända och sidoskärning som är optimerad för varje unik längd ger proportionell funktion med effektiv åkyta och svängradie.

Skidan är utrustad med Pin-Skin System. Fästen för Race Pro 2.0, en extremt lätt stighud med Dynafits klassiska fäste i spetsen som sträcks och förankras med ett stift direkt i skidan. Den unika stighuden är utvecklad tillsammans med Pomoca. Skidans belag är preparerat för tävling.
Specifikationer:
Dynafit Blacklight Pro 22/23
Längder: 165, 172, 178 cm
Sidecut: 116-80-100 mm
Radie: 19 m
Vikt: 960 g
UD Carbon Technology
Sidewall Cap Construction
Single Radius
Carbon-Isocore-Paulownia Ultralight Construction (USP)
Race finish: belaget är preparerat för tävling