• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
SGN Streifar 22/23
SGN Streifar 22/23
Rea 30%

SGN

SGN Streifar 22/23

Redo för hela säsongens alla äventyr, oavsett om de är i fjällen eller i liften. En "Streifar" är en mångsidig typ som rör sig genom olika typer av terräng på alla typer av vägar. Detta låg till grund när SGN utvecklade denna helt nya skidmodell. Streifar är designad för att ta dig på alla äventyr under hela säsongen, oavsett om du står i liften hela dagen, eller roar dig i djupt puder långt in i bergen. Med en full träkärna och sidewall har skidorna en konstruktion som gör dem tillräckligt kraftfulla för att trivas i liften, gasa i och utanför backen. Samtidigt är den lätt nog att ta med på en topptur. Rocker i spetsen, samt ett lätt lyft i tailen, gör den väldigt bra att gå med när du tvingas gå först och sätta spår och ger den en lekfull åkkänsla på vägen ner. Streifar är toppmodernt byggd, med en midja på 100 mm (174 cm) och 18 meters svängradie (174 cm). Detta resulterar i en mångsidig och lekfull skida som flyter bra, samtidigt som den säkerställer bra kantgrepp på hårdare underlag. En skida som alla kommer att njuta av! Med Streifar har du många alternativ när det kommer till valet av bindningar. Vissa väljer en ren alpin bindning för långa dagar i resorten, och andra väljer en lätt topptursbindning för långa turer i fjällen. Den perfekta mellanvägen för dem flesta är en lite starkare turbindning som klarar långa turer i resorten samtidigt som den är lätt och bra att åka med. Letar du efter ett par skidor som du kan njuta av hela säsongen, oavsett vart du åker? Då är Streifar skidan för dig!

Längd

6 299 kr
8 999 kr

I lager

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

SGN

Redo för hela säsongens alla äventyr, oavsett om de är i fjällen eller i liften.
En "Streifar" är en mångsidig typ som rör sig genom olika typer av terräng på alla typer av vägar. Detta
låg till grund när SGN utvecklade denna helt nya skidmodell. Streifar är designad för att ta
dig på alla äventyr under hela säsongen, oavsett om du står i liften hela dagen, eller roar dig i djupt
puder långt in i bergen. Med en full träkärna och sidewall har skidorna en konstruktion som gör dem
tillräckligt kraftfulla för att trivas i liften, gasa i och utanför backen. Samtidigt är den lätt nog att ta
med på en topptur. Rocker i spetsen, samt ett lätt lyft i tailen, gör den väldigt bra att gå med när du tvingas gå först och sätta spår och ger den en lekfull åkkänsla på vägen ner. Streifar är toppmodernt
byggd, med en midja på 100 mm (174 cm) och 18 meters svängradie (174 cm). Detta
resulterar i en mångsidig och lekfull skida som flyter bra, samtidigt som den säkerställer bra kantgrepp på hårdare underlag. En skida som alla kommer att njuta av!

Med Streifar har du många alternativ när det kommer till valet av bindningar. Vissa väljer en ren alpin bindning för långa dagar i resorten, och andra väljer en lätt topptursbindning för långa turer i fjällen. Den perfekta mellanvägen för dem flesta är en lite starkare turbindning som klarar långa turer i resorten samtidigt som den är lätt och bra att åka med. Letar du efter ett par skidor som du kan njuta av hela säsongen, oavsett vart du åker? Då är Streifar skidan för dig!