• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Fischer Ranger 102 Turqouise 22/23
Fischer Ranger 102 Turqouise 22/23

Turqouise

Fischer

Fischer Ranger 102 Turqouise 22/23

Den nya Ranger 102 blandar det bästa med prestanda och det bästa med freeride. Att bibehålla den prestanda och stabilitet i sväng som man har kommit att förvänta sig av en Ranger, men att i samma veva erbjuda mer lekfullhet och större variation i åkstil. Fischer följer filosofin att skidor skapas utifrån åkarens storlek och inte om du är kille eller tjej, så med identisk konstruktion kommer den i två färgval så du kan hitta den som passar dig bäst, bra va? I serien Ranger är 102 i mitten, med en fot i pisten och en fot i offpisten - vem känner inte igen sig i det. Den nya serien av Ranger skidor är resultatet av 30 månaders intensivt samarbete mellan atleter, butiksanställda, skidingenjörer och skidmissbrukare med målet att få ut mer av varje dag som spenderas på snö, oavsett förhållanden eller terräng. Skidorna i Ranger-serien är tillverkade i Europa och har utvecklats med stor uppmärksamhet på valet av råmaterial och användningen av återvunnet material för att minimera miljöpåverkan. Egenskaper: Freeski Rocker Sandwich Sidewall Construction Shaped Ti 0.5 Sintered Bases

Längd

7 599 kr

I lager

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • 10% rabatt vid köp av skida och bindning, ange koden  skida+bindning  i kassan
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Fischer

Den nya Ranger 102 blandar det bästa med prestanda och det bästa med freeride. Att bibehålla den prestanda och stabilitet i sväng som man har kommit att förvänta sig av en Ranger, men att i samma veva erbjuda mer lekfullhet och större variation i åkstil. Fischer följer filosofin att skidor skapas utifrån åkarens storlek och inte om du är kille eller tjej, så med identisk konstruktion kommer den i två färgval så du kan hitta den som passar dig bäst, bra va? I serien Ranger är 102 i mitten, med en fot i pisten och en fot i offpisten - vem känner inte igen sig i det.

Den nya serien av Ranger skidor är resultatet av 30 månaders intensivt samarbete mellan atleter, butiksanställda, skidingenjörer och skidmissbrukare med målet att få ut mer av varje dag som spenderas på snö, oavsett förhållanden eller terräng.
Skidorna i Ranger-serien är tillverkade i Europa och har utvecklats med stor uppmärksamhet på valet av råmaterial och användningen av återvunnet material för att minimera miljöpåverkan.

Egenskaper:
Freeski Rocker
Sandwich Sidewall Construction
Shaped Ti 0.5
Sintered Bases

Egenskaper & Användning

Egenskaper

4/6 Lekfullhet

3/6 Kantgrepp

4/6 Flyt

4/6 Fartstabilitet

3/6 Vikt

Användningsområden

5/6 Liftbaserat

4/6 Pist

5/6 Freeride

4/6 Offpist

4/6 Topptur