• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Blizzard Brahma 82 22/23
Blizzard Brahma 82 22/23

Blizzard

Blizzard Brahma 82 22/23

Söker du en förlåtande skida med en varierad och mångsidig svängradie för mestadels piståkning så är Blizzard Brahma 82 en het kandidat. Dubbla lager titanal, karbonfiber och den välbeprövade Flipcore konstruktionen runt den längdanpassade träkärnan av bok och poppel (Trueblend) gör Brahma 82 till ett säkert kort på alla typer av underlag med fantastiskt kantgrepp och precisa svängar. Byggd med en rocker-camber-rocker profil som ger underbar kontroll och kantgrepp på hårt underlag samtidigt som Blizzard Brahma 82 är väldigt lättmanövrerad och flyter fint i mjukare snö. Specifikationer: Blizzard Brahma 82 22/23 Radie: 16,5 m (180 cm) Sidecut: 121 - 82 - 105 mm Vikt: 1990 gram (@180 cm) Trueblend All-mountain Woodcore I Trueblend All-mountain Woodcore är 7 integrerade strängar med hög densitet inbyggda i skidans kärna och ger en gradvis mjukare flex i spets och bakända. Med varierande längd och placering kan skidans flex kontrolleras mycket exakt. Flex är styvare i bindningsområdet för att ge styrka och stöd. Kraft och stabilitet skapas med tätare träslag genom skidans centrum som också ger kantgrepp och kontroll. Flex blir gradvis mjukare mot spets och bakända vilket ger följsam teknik och mjuk frigörelse av kraften. Med tekniken kan flex styras exakt över hela skidlängden för att samtidigt bibehålla konsekvent beteende i alla längder. Trueblend Flipcore Construction Flipcore Construction använder en tvåvägs kolfiber i skidans spets och bakända för att stabilisera de vibrationer som uppstår. Integrerad med kärnan ger det ökad precision och stabilitet, mer kraft och prestanda vilket resulterar i lugnare och mer kontrollerad skidåkning. Rocker-Camber-Rocker Förhöjd spets och bakända ger förbättrat flyt i djup snö. En camber-konstruktion längs med hela skidan fördelar kraften och ger distinkta carving-egenskaper. Titanal Förstärkning 
Tre lager av titan längs med hela skidan samt en platta direkt under bindningen ger hela konstruktionen ökad vridstyvhet och förstärker monteringsytan.

Längd

5 999 kr

I lager

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • 10% rabatt vid köp av skida och bindning, ange koden  skida+bindning  i kassan
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Blizzard

Söker du en förlåtande skida med en varierad och mångsidig svängradie för mestadels piståkning så är Blizzard Brahma 82 en het kandidat. Dubbla lager titanal, karbonfiber och den välbeprövade Flipcore konstruktionen runt den längdanpassade träkärnan av bok och poppel (Trueblend) gör Brahma 82 till ett säkert kort på alla typer av underlag med fantastiskt kantgrepp och precisa svängar. Byggd med en rocker-camber-rocker profil som ger underbar kontroll och kantgrepp på hårt underlag samtidigt som Blizzard Brahma 82 är väldigt lättmanövrerad och flyter fint i mjukare snö.
Specifikationer:
Blizzard Brahma 82 22/23
Radie: 16,5 m (180 cm)
Sidecut: 121 - 82 - 105 mm
Vikt: 1990 gram (@180 cm)
Trueblend All-mountain Woodcore
I Trueblend All-mountain Woodcore är 7 integrerade strängar med hög densitet inbyggda i skidans kärna och ger en gradvis mjukare flex i spets och bakända. Med varierande längd och placering kan skidans flex kontrolleras mycket exakt.

Flex är styvare i bindningsområdet för att ge styrka och stöd. Kraft och stabilitet skapas med tätare träslag genom skidans centrum som också ger kantgrepp och kontroll. Flex blir gradvis mjukare mot spets och bakända vilket ger följsam teknik och mjuk frigörelse av kraften. Med tekniken kan flex styras exakt över hela skidlängden för att samtidigt bibehålla konsekvent beteende i alla längder.

Trueblend Flipcore Construction
Flipcore Construction använder en tvåvägs kolfiber i skidans spets och bakända för att stabilisera de vibrationer som uppstår. Integrerad med kärnan ger det ökad precision och stabilitet, mer kraft och prestanda vilket resulterar i lugnare och mer kontrollerad skidåkning.

Rocker-Camber-Rocker
Förhöjd spets och bakända ger förbättrat flyt i djup snö. En camber-konstruktion längs med hela skidan fördelar kraften och ger distinkta carving-egenskaper.

Titanal Förstärkning

Tre lager av titan längs med hela skidan samt en platta direkt under bindningen ger hela konstruktionen ökad vridstyvhet och förstärker monteringsytan.