• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
G3 FINDr 94 Swift
G3 FINDr 94 Swift

G3

G3 FINDr 94 Swift

En allsidig friåkningsskida med fokus på topptur som kombinerar låg vikt och kantgrepp i en dämpad och kraftfull konstruktion. FINDr 94 är lätt och stark, en optimal skida på mjuk snö likaväl som hårdpackat, isigt underlag. FINDr är byggd för att utmärka sig på topptur i hårda till blandade snöförhållanden med maximal kantkontroll. FINDr har en traditionell camberprofil och en tidig tip-rocker för extra lyftkraft i djup snö. Ultralight Stable Construction - Extremt lätt, texturerat toppskikt av nylon som är slitstarkt & motverkar att snö och is fastnar
 - Sidoväggar av PolyUretan som är tåligt och motverkar att fukt tränger in i kärnan - Lätta, härdade stålkanter som är korrosionsbeständiga - 2 lager kolfiber i triaxiala lager - starkt, lätt & vridstyvt - 3D-formad träkärna av hållbar kanadensisk Asp som är lätt och livlig med hög prestanda - Bas med full tjocklek som är hållbar och snabb med lång livslängd - Monteringsplatta av Titanium som ger dämpning till skidan - 2 lager av kolfiber med kvadraxialt mönster som är starkt, lätt & vridstyvt Premium Carbon Fibre Construction Skidorna är konstruerade med kolfiberlaminat av samma kvalitet som används i flygindustrin. Varje skikt av kolfiber appliceras noggrant över och under kärnan för att optimera flex, styvhet och kraftöverföring specifikt för varje skida. G3 använder torra och flexibla kolfiberark med exakt rätt mängd harts och kolfiber för varje skidstorlek. Processen minimerar onödig vikt och optimerar fibrets funktion. Polyurethane Sidewalls Polyuretan (PU) är ett elastomert polymermaterial känt för effektiv energiabsorption, hållbarhet och elasticitet. Ett inneboende problem med ultralätta kolfiberskidor är smatter och nervositet som kommer av de lätta och styva materialen som används. Skidans kanter av PU motverkar detta när de absorbera den extra energin och dämpar nervositeten. Elasticiteten i PU ökar hållbarheten med 30%, och förbättrar skyddet från stötar på kanterna jämfört med ABS. PU binder också kanten permanent och helt sömlöst till träkärnan. Magnetic Contact Points Skidorna är magnetiska vid kontaktpunkterna i spets- och bakända. De snäpper ihop när skidorna sätts samman och underlättar all transport utan behov av skidremmar. Innovationen är praktisk vid all typ av aktivitet på berget.

Längd

8 499 kr

I lager

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • 10% rabatt vid köp av skida och bindning, ange koden  skida+bindning  i kassan
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

G3

En allsidig friåkningsskida med fokus på topptur som kombinerar låg vikt och kantgrepp i en dämpad och kraftfull konstruktion. FINDr 94 är lätt och stark, en optimal skida på mjuk snö likaväl som hårdpackat, isigt underlag.

FINDr är byggd för att utmärka sig på topptur i hårda till blandade snöförhållanden med maximal kantkontroll. FINDr har en traditionell camberprofil och en tidig tip-rocker för extra lyftkraft i djup snö.

Ultralight Stable Construction
- Extremt lätt, texturerat toppskikt av nylon som är slitstarkt & motverkar att snö och is fastnar

- Sidoväggar av PolyUretan som är tåligt och motverkar att fukt tränger in i kärnan
- Lätta, härdade stålkanter som är korrosionsbeständiga
- 2 lager kolfiber i triaxiala lager - starkt, lätt & vridstyvt
- 3D-formad träkärna av hållbar kanadensisk Asp som är lätt och livlig med hög prestanda
- Bas med full tjocklek som är hållbar och snabb med lång livslängd
- Monteringsplatta av Titanium som ger dämpning till skidan
- 2 lager av kolfiber med kvadraxialt mönster som är starkt, lätt & vridstyvt

Premium Carbon Fibre Construction
Skidorna är konstruerade med kolfiberlaminat av samma kvalitet som används i flygindustrin. Varje skikt av kolfiber appliceras noggrant över och under kärnan för att optimera flex, styvhet och kraftöverföring specifikt för varje skida. G3 använder torra och flexibla kolfiberark med exakt rätt mängd harts och kolfiber för varje skidstorlek. Processen minimerar onödig vikt och optimerar fibrets funktion.

Polyurethane Sidewalls
Polyuretan (PU) är ett elastomert polymermaterial känt för effektiv energiabsorption, hållbarhet och elasticitet. Ett inneboende problem med ultralätta kolfiberskidor är smatter och nervositet som kommer av de lätta och styva materialen som används. Skidans kanter av PU motverkar detta när de absorbera den extra energin och dämpar nervositeten. Elasticiteten i PU ökar hållbarheten med 30%, och förbättrar skyddet från stötar på kanterna jämfört med ABS. PU binder också kanten permanent och helt sömlöst till träkärnan.

Magnetic Contact Points
Skidorna är magnetiska vid kontaktpunkterna i spets- och bakända. De snäpper ihop när skidorna sätts samman och underlättar all transport utan behov av skidremmar. Innovationen är praktisk vid all typ av aktivitet på berget.