• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Extrem Mother Tree 95 23/24
Extrem Mother Tree 95 23/24

Extrem

Extrem Mother Tree 95 23/24

Extrem Mothertree 95 är så nära den perfekta allroundskidan som det går att hitta –  utvecklad av och för kvinnliga åkare. Det här är en lätt, lekfull och smidig skida för åkaren som vill köra över hela berget oavsett om det betyder ospårat puder, nypistad manchester, kortare toppturer eller allt däremellan. Mothertree 95 är en lättåkt och mångsidig skida som ger rejält med åkglädje under hela skiddagen och hela skidsäsongen. Hemligheten ligger i kombinationen av en perfekt avvägd konstruktion och geometri tillsammans med en låg vikt, endast 1 660 gram i 172 cm. Grunden är en träkärna i spänstig poppel och lätt paulownia. Racegummidämpning i tip och tail minimerar vibrationer på hårt underlag och gör skidan stabil. Progressiv rocker i tip och tail gör skidan otroligt lätthanterlig och smidig i en rad olika snöförhållanden. Specifikationer:

Längd

7 999 kr

I lager

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • Ange koden "skida+bindning" i kassan för 10% paketpris vid köpa av skida och bindning*
  • *Koden gäller enbart på ej redan nedsatta priser
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Extrem

Extrem Mothertree 95 är så nära den perfekta allroundskidan som det går att hitta –  utvecklad av och för kvinnliga åkare. Det här är en lätt, lekfull och smidig skida för åkaren som vill köra över hela berget oavsett om det betyder ospårat puder, nypistad manchester, kortare toppturer eller allt däremellan. Mothertree 95 är en lättåkt och mångsidig skida som ger rejält med åkglädje under hela skiddagen och hela skidsäsongen.

Hemligheten ligger i kombinationen av en perfekt avvägd konstruktion och geometri tillsammans med en låg vikt, endast 1 660 gram i 172 cm. Grunden är en träkärna i spänstig poppel och lätt paulownia. Racegummidämpning i tip och tail minimerar vibrationer på hårt underlag och gör skidan stabil. Progressiv rocker i tip och tail gör skidan otroligt lätthanterlig och smidig i en rad olika snöförhållanden.

Specifikationer: