• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Dynafit Blacklight 88 W
Dynafit Blacklight 88 W

Dynafit

Dynafit Blacklight 88 W

Dynafit Blacklight 88 Women tillhör Speed Touring-segmentet och är utvecklad för snabba topptursbestigningar och längre turer i utsatta miljöer. En premiummodell för all typ av terräng och underlag på långa distanser samt för vardagsmotion. Kärna av laminerad Paulownia för optimal synergi mellan lätthet, soliditet och mjukare vridstyvhet ger förlåtande egenskaper i krävande terräng. UD Carbon, ett kolfiber med envägssträckning över hela skidans yta maximerar vridstyvhet och ger lägsta tänkbara totalvikt. Sandwich-konstruktion med ABS sidokant kombineras med Dynafit´s beprövade 3D Sidewall Cap, vilket reducerar materialåtgången utan att inkräkta på vridstyvheten. Rocker profil i både nos och bakända och sidoskärning som är optimerad för varje unik längd ger proportionell funktion med effektiv åkyta och svängradie. Skidans belag är preparerat för tävling. Kombineras med förskurna Dynafit Speedskin som är förberedda med Dynafits unika nos- och bakinfästning. Specifikationer: - Race finish: belaget är förberett för tävling - Vikt: 1060 gram (längd 172 cm) Paulownia Speed Core Kärna av laminerat Paulownia, ett trä av högsta kvalitet, ger en optimal synergi mellan lätthet och soliditet. En mjukare vridning ger förlåtande egenskaper. Kärnan är speciellt utformad för race och speed touring. UD Carbon Unidirectional (UD) Carbon är kolfiber med envägssträckning som är lagda parallellt utan bindning på tvären. Fibrerna får högre hållfasthet när inte är sammanvävda. 3D Sidewall Cap Construction Denna teknologi kombinerar Sidewall Construction och Cap Construction för att ge maximal kraftöverföring över hela skidans längd. Konstruktionen minskar vikten och ger förlåtande egenskaper. Den tredimensionella formen är ytterligare ett sätt att reducera vikten och samtidigt erhålla maximal vridstyvhet.

Längd

6 799 kr

I lager

  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • 10% rabatt vid köp av skida och bindning, ange koden  skida+bindning  i kassan
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Dynafit

Dynafit Blacklight 88 Women tillhör Speed Touring-segmentet och är utvecklad för snabba topptursbestigningar och längre turer i utsatta miljöer. En premiummodell för all typ av terräng och underlag på långa distanser samt för vardagsmotion.

Kärna av laminerad Paulownia för optimal synergi mellan lätthet, soliditet och mjukare vridstyvhet ger förlåtande egenskaper i krävande terräng. UD Carbon, ett kolfiber med envägssträckning över hela skidans yta maximerar vridstyvhet och ger lägsta tänkbara totalvikt. Sandwich-konstruktion med ABS sidokant kombineras med Dynafit´s beprövade 3D Sidewall Cap, vilket reducerar materialåtgången utan att inkräkta på vridstyvheten.

Rocker profil i både nos och bakända och sidoskärning som är optimerad för varje unik längd ger proportionell funktion med effektiv åkyta och svängradie.

Skidans belag är preparerat för tävling. Kombineras med förskurna Dynafit Speedskin som är förberedda med Dynafits unika nos- och bakinfästning.

Specifikationer:

- Race finish: belaget är förberett för tävling
- Vikt: 1060 gram (längd 172 cm)

Paulownia Speed Core
Kärna av laminerat Paulownia, ett trä av högsta kvalitet, ger en optimal synergi mellan lätthet och soliditet. En mjukare vridning ger förlåtande egenskaper. Kärnan är speciellt utformad för race och speed touring.

UD Carbon
Unidirectional (UD) Carbon är kolfiber med envägssträckning som är lagda parallellt utan bindning på tvären. Fibrerna får högre hållfasthet när inte är sammanvävda.

3D Sidewall Cap Construction
Denna teknologi kombinerar Sidewall Construction och Cap Construction för att ge maximal kraftöverföring över hela skidans längd. Konstruktionen minskar vikten och ger förlåtande egenskaper. Den tredimensionella formen är ytterligare ett sätt att reducera vikten och samtidigt erhålla maximal vridstyvhet.