• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Carrot Electric Sidewall Cutter
Carrot Electric Sidewall Cutter

Carrot

Carrot Electric Sidewall Cutter

Carrot Electric Sidewall Cutter är en elektrisk sidkantsfräs för professionell bortagning av sidkanten på skidorna. Det koniska fräshjulet skapar en starkare stålkant genom sluttande lutning på sidkanten och ger därmed en mer dynamisk böj på skidan. Unik på marknaden. Tekniskt fungerar sidkantsfräsen med två justerbara axelrörelser och en borttagningsrörelse, det är mycket kompakt, ergonomiskt och som alla Carrot -produkter gör det att första gången så kan användaren snabbt få förtroende efter några pass. Det är möjligt att ha tre olika bladstorlekar som har utvecklats efter samråd med VM -skidtekniker. Skillnaderna ligger i skärlängden, den längre storleken används för DH / SG -skidor, mellanstorleken för GS / SL och den kortare för barnskidor.

16 000 kr

Ej i lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Carrot

Carrot Electric Sidewall Cutter är en elektrisk sidkantsfräs för professionell bortagning av sidkanten på skidorna. Det koniska fräshjulet skapar en starkare stålkant genom sluttande lutning på sidkanten och ger därmed en mer dynamisk böj på skidan. Unik på marknaden.

Tekniskt fungerar sidkantsfräsen med två justerbara axelrörelser och en borttagningsrörelse, det är mycket kompakt, ergonomiskt och som alla Carrot -produkter gör det att första gången så kan användaren snabbt få förtroende efter några pass.

Det är möjligt att ha tre olika bladstorlekar som har utvecklats efter samråd med VM -skidtekniker. Skillnaderna ligger i skärlängden, den längre storleken används för DH / SG -skidor, mellanstorleken för GS / SL och den kortare för barnskidor.