• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
ATK Kuluar 12
ATK Kuluar 12

BRAKE Version

ATK

ATK Kuluar 12

ATK Kuluar 12 har en revolutionerande design baserad på enkelhet och lätthet, både visuellt och i material. Den väger bara 250 gram och erbjuder skidåkaren en perfekt följeslagare för sina äventyr. Justerbart lateralt frigöringsvärde som sträcker sig från 6 till 12. Återigen fixeras och styrs det vertikala frigöringsvärdet av “U” -fjädern som är installerad i hälen, optimerad för medium till tunga åkare. Klacken kännetecknas av futuristiska former som erbjuder ett fantastiskt utseende och ett oöverträffat vikt/tillförlitlighetsförhållande! Denna BRAKE version kommer med skistopper. Specifikationer: 3 gålägen med en hälklaff (platt, +34 mm, +50 mm) 20 mm justering av storleken. 10 mm elastisk rörelse för hälpartiet tack vare Elastic Response System®, som ger den naturliga böjning av skidan, även vid stora hopp/kompressioner. IDEALA SKIDOR: 800 - 1500 gr 75 - 102 mm

4 499 kr

1 st

Ange information för montering

Ange önskemål om bredd på skistopper
  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

ATK

ATK Kuluar 12 har en revolutionerande design baserad på enkelhet och lätthet, både visuellt och i material. Den väger bara 250 gram och erbjuder skidåkaren en perfekt följeslagare för sina äventyr.

Justerbart lateralt frigöringsvärde som sträcker sig från 6 till 12. Återigen fixeras och styrs det vertikala frigöringsvärdet av “U” -fjädern som är installerad i hälen, optimerad för medium till tunga åkare.

Klacken kännetecknas av futuristiska former som erbjuder ett fantastiskt utseende och ett oöverträffat vikt/tillförlitlighetsförhållande!

Denna BRAKE version kommer med skistopper.

Specifikationer:

3 gålägen med en hälklaff (platt, +34 mm, +50 mm)

20 mm justering av storleken.

10 mm elastisk rörelse för hälpartiet tack vare Elastic Response System®, som ger den naturliga böjning av skidan, även vid stora hopp/kompressioner.

IDEALA SKIDOR:
800 - 1500 gr
75 - 102 mm