• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Armada Magic J UL 22/23
Armada Magic J UL 22/23
Rea 40%

Armada

Armada Magic J UL 22/23

LIMITED EDITION

Tanner Halls signatur skida The Magic J föds igen. Tanners ultimata puderskida får en ultralätt makeover tack vare en Caruba träkärna och kantlösa tip och tails som rakar av mycket vikt för en smidigare åktur och mer lekfull känsla. Flexen och en 124 mm bred midja ger maximal flyt och pop, och uppmuntrar dig att göra butters, slasha och skicka det på alla tänkbara sätt, precis som Tanner själv. Den ikoniska Scarface-grafiken är en throwback till T-Hall Signature Model från 2006/07, designen bidrar till en vintage känsla till denna annars moderna klassiker som väckts till liv igen. Vi är en av två butiker i Sverige som har fått äran att sälja denna Limiterade upplaga, köp den innan någon annan gör det!

Längd

5 394 kr
8 990 kr

1 st

  • 10% Paketpris vid köp av skida + bindning, dras i kassan
  • Bindning ej inkluderad i priset för denna skida
  • Kostnadsfri montering vid köp av skida och bindning
  • Fri frakt

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Armada

LIMITED EDITION


Tanner Halls signatur skida The Magic J föds igen. Tanners ultimata puderskida får en ultralätt makeover tack vare en Caruba träkärna och kantlösa tip och tails som rakar av mycket vikt för en smidigare åktur och mer lekfull känsla. Flexen och en 124 mm bred midja ger maximal flyt och pop, och uppmuntrar dig att göra butters, slasha och skicka det på alla tänkbara sätt, precis som Tanner själv. Den ikoniska Scarface-grafiken är en throwback till T-Hall Signature Model från 2006/07, designen bidrar till en vintage känsla till denna annars moderna klassiker som väckts till liv igen.

Vi är en av två butiker i Sverige som har fått äran att sälja denna Limiterade upplaga, köp den innan någon annan gör det!