• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Peak Performance M Vertical Gore-Tex Pro Bib Pants Forest Night Pine Needle
Peak Performance M Vertical Gore-Tex Pro Bib Pants Forest Night Pine Needle

Forest Night Pine Needle

Peak Performance

Peak Performance M Vertical Gore-Tex Pro Bib Pants Forest Night Pine Needle

Peak Performance Vertical PRO-serie har utvecklats i nära samarbete med professionella skidåkare och kombinerar toppmoderna material med innovativ och funktionell design. M Vertical Gore-Tex Pro Bib Pants är inget undantag – dessa högtekniska herrbyxor med material i både Gore-Tex® Pro och Gore-Tex® Stretch gör dem fullständigt väderbeständiga och med innovativa detaljer är de en riktig vinnare på berget, oavsett väder och oavsett vart äventyret bär av! Vertical Gore-Tex Pro Bib Pants är en skalbyxa med hög midja och justerbara hängslen tillverkad i slitstarkt Gore-Tex Pro membran som är vind-och vattentät samtidigt som det besitter en exceptionell andningsförmåga så att du oavsett aktivitetsnivå håller en behaglig temperatur. Med en Gore-Tex Stretch panel i knäna får du fenomenal rörelsefrihet, även i dina allra djupaste carvingsvängar! Midjan justeras enkelt med kardborreband och på samma ställe finner du även öglor med knappfäste för att lätt kunna sätta ihop dina byxor med matchande Peak-jacka. Med en insydd RECCO® Rescue System Reflector som gör dig sökbar i nödsituation kan du röra dig tryggt över hela berget och utrustade med snölås i benslut, en hög bib och vattentäta dragkedjor håller Vertical Gore-Tex Pro Bib Pants dig torr och trygg oavsett snödjup. Förvaringsmöjligheter i form av rymliga benfickor gör det möjligt att trygg och enkelt få med dig dina viktigaste tillhörigheter ut på berget och med förstärkningar i bensluten står de även emot hårda pjäxor och vassa stålkanter.

Storlek

4 550 kr
6 500 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Storleksguide

Peak Performance

Peak Performance Vertical PRO-serie har utvecklats i nära samarbete med professionella skidåkare och kombinerar toppmoderna material med innovativ och funktionell design. M Vertical Gore-Tex Pro Bib Pants är inget undantag – dessa högtekniska herrbyxor med material i både Gore-Tex® Pro och Gore-Tex® Stretch gör dem fullständigt väderbeständiga och med innovativa detaljer är de en riktig vinnare på berget, oavsett väder och oavsett vart äventyret bär av!

Vertical Gore-Tex Pro Bib Pants är en skalbyxa med hög midja och justerbara hängslen tillverkad i slitstarkt Gore-Tex Pro membran som är vind-och vattentät samtidigt som det besitter en exceptionell andningsförmåga så att du oavsett aktivitetsnivå håller en behaglig temperatur. Med en Gore-Tex Stretch panel i knäna får du fenomenal rörelsefrihet, även i dina allra djupaste carvingsvängar! Midjan justeras enkelt med kardborreband och på samma ställe finner du även öglor med knappfäste för att lätt kunna sätta ihop dina byxor med matchande Peak-jacka. Med en insydd RECCO® Rescue System Reflector som gör dig sökbar i nödsituation kan du röra dig tryggt över hela berget och utrustade med snölås i benslut, en hög bib och vattentäta dragkedjor håller Vertical Gore-Tex Pro Bib Pants dig torr och trygg oavsett snödjup. Förvaringsmöjligheter i form av rymliga benfickor gör det möjligt att trygg och enkelt få med dig dina viktigaste tillhörigheter ut på berget och med förstärkningar i bensluten står de även emot hårda pjäxor och vassa stålkanter.