• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Norröna W Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Orange Alert
Norröna W Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Orange Alert

Orange Alert

Norröna

Norröna W Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Orange Alert

Norrøna Lofoten Gore-Tex Pro Jacket är en mycket hållbar och skyddande freeridejacka som ger förstklassig puderfunktionalitet. Denna klassiska jacka i dammodell satte ribban redan 2004 för en ny generation skidåkare och har varit en freerideklassiker med kompromisslösa freeridefunktioner sedan dess. Tillverkad i ett 70Dx70D återvunnet Gore-Tex Pro tyg som besitter utmärkt andningsförmåga och är anpassat för tuff terräng och krävande väder. Det är Norrønas mest kompetenta freeridejacka, som visar deras designfilosofi "fullmatad minimalism" som erbjuder alla viktiga funktioner som behövs för långa dagar på berget. Jackan har en teknisk passform med höga bröstfickor för maximal åtkomst när du använder ryggsäck och sele. Framtill finns en särskild meshfodrad frontventilation som löper nedifrån på framsidan och upp till huvöppningen. För att det ska gå snabbt och enkelt att komma åt en sändare och andra viktiga funktioner har nätet en säkerhetsingång med kardborrefäste som sparar tid – en funktion som är mycket efterfrågad av Norrønas ambassadörer. Lofoten Gore-Tex Pro Jacket är även utrustad med en skyddande stormhuva med enhandsjustering, asymmetriska muddar med kardborrejustering och inbyggda handledsvärmare, tvåvägsventilation under armarna, snölås med dragkedja och en snäppförseglingslösning samt vattentäta YKK® -dragkedjor som ger extra skydd. Jackan har klarat Gore-Tex Storm+-testet och har en lösningsfärgad insida.

Färger

  • Norröna W Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Orange Alert
  • Norröna W Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Multi

Storlek

5 599 kr
7 999 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Norrøna Lofoten Gore-Tex Pro Jacket är en mycket hållbar och skyddande freeridejacka som ger förstklassig puderfunktionalitet. Denna klassiska jacka i dammodell satte ribban redan 2004 för en ny generation skidåkare och har varit en freerideklassiker med kompromisslösa freeridefunktioner sedan dess. Tillverkad i ett 70Dx70D återvunnet Gore-Tex Pro tyg som besitter utmärkt andningsförmåga och är anpassat för tuff terräng och krävande väder. Det är Norrønas mest kompetenta freeridejacka, som visar deras designfilosofi "fullmatad minimalism" som erbjuder alla viktiga funktioner som behövs för långa dagar på berget.
Jackan har en teknisk passform med höga bröstfickor för maximal åtkomst när du använder ryggsäck och sele. Framtill finns en särskild meshfodrad frontventilation som löper nedifrån på framsidan och upp till huvöppningen. För att det ska gå snabbt och enkelt att komma åt en sändare och andra viktiga funktioner har nätet en säkerhetsingång med kardborrefäste som sparar tid – en funktion som är mycket efterfrågad av Norrønas ambassadörer. Lofoten Gore-Tex Pro Jacket är även utrustad med en skyddande stormhuva med enhandsjustering, asymmetriska muddar med kardborrejustering och inbyggda handledsvärmare, tvåvägsventilation under armarna, snölås med dragkedja och en snäppförseglingslösning samt vattentäta YKK® -dragkedjor som ger extra skydd. Jackan har klarat Gore-Tex Storm+-testet och har en lösningsfärgad insida.