• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Norröna W Lofoten Gore-Tex Insulated Jacket Orange Alert
Norröna W Lofoten Gore-Tex Insulated Jacket Orange Alert

Orange Alert

Norröna

Norröna W Lofoten Gore-Tex Insulated Jacket Orange Alert

Norrønas Lofoten Gore-Tex Insulated Jacket är en extremt slitstark och vattentät freeridejacka i dammodell som ger ett komplett skydd i återvunnet skalmaterial i två lager och värmande och återvunnen PrimaLoft-isolering. Tillverkad för långa och kalla vinterdagar för de som föredrar lite extra värme kompromissar den fullt utrustade Lofoten Gore-Tex Insulated Jacket varken på väderskydd eller funktionalitet. För högsta prestanda har jackan isolering i två tjocklekar: tjockare vid bål/axlar och tunnare i ärmar och rygg. Isoleringen fortsätter upp i kragen för extra komfort och ytterligare värmande skydd. Den justerbara huvan saknar isolering men utgör ett smidigt och tryggt skydd mot hårda och kyliga vindar uppe på bergstopparna. Ventilation under armarna ger bra luftflöde vid klättring i jakten på de riktigt hisnande åken och det integrerade snölåset hindrar snön från att ta sig in även i dina djupaste pudersvängar och kan enkelt döljas tack vare lösningen med tryckknapp och vikning. Med asymmetriska muddar, handvärmarfickor, bröstficka, putsduk för glasögon, handledsvärmare och en inre nätficka där du kan ha handskarna och värma skidglasögonen är Lofoten Gore-Tex Insulated Jacket en fullt utrustad skidjacka som klara även de kyligaste vinterdagarna – perfekt för alla dina skidäventyr!

Storlek

4 199 kr
5 999 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Norrønas Lofoten Gore-Tex Insulated Jacket är en extremt slitstark och vattentät freeridejacka i dammodell som ger ett komplett skydd i återvunnet skalmaterial i två lager och värmande och återvunnen PrimaLoft-isolering. Tillverkad för långa och kalla vinterdagar för de som föredrar lite extra värme kompromissar den fullt utrustade Lofoten Gore-Tex Insulated Jacket varken på väderskydd eller funktionalitet.
För högsta prestanda har jackan isolering i två tjocklekar: tjockare vid bål/axlar och tunnare i ärmar och rygg. Isoleringen fortsätter upp i kragen för extra komfort och ytterligare värmande skydd. Den justerbara huvan saknar isolering men utgör ett smidigt och tryggt skydd mot hårda och kyliga vindar uppe på bergstopparna. Ventilation under armarna ger bra luftflöde vid klättring i jakten på de riktigt hisnande åken och det integrerade snölåset hindrar snön från att ta sig in även i dina djupaste pudersvängar och kan enkelt döljas tack vare lösningen med tryckknapp och vikning. Med asymmetriska muddar, handvärmarfickor, bröstficka, putsduk för glasögon, handledsvärmare och en inre nätficka där du kan ha handskarna och värma skidglasögonen är Lofoten Gore-Tex Insulated Jacket en fullt utrustad skidjacka som klara även de kyligaste vinterdagarna – perfekt för alla dina skidäventyr!