• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Plus Pants Caviar
Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Plus Pants Caviar

Norröna

Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Plus Pants Caviar

Lofoten Gore-Tex Pro Plus Pants är utvecklad för intensiva, fullspäckade och äventyrliga dagar i pudersnö och är de mest funktionella freeridebyxorna i hela Norrønas sortiment. Byxorna är kompatibla med alla Norrønas skidhängslen/bibs och snölåset på jackorna, med en optimerad justerbar midja för att förhindra luckor i fronten tillsammans med exempelvis en hängseldel. Genom att ha den främre dragkedjan vänd lätt åt sidan skapas en liten överlappning som ger total tätning. De här funktionella byxorna är gjorda med extremt hållbart, återvunnet 200D Gore-Tex Pro-tyg och ger dig det bästa väderskyddet på marknaden. För att byxorna ska passa i alla situationer finns en lång, nätfodrad ventilation på insidan av låren med tvåvägsdragkedjor, och med extra ventilationsdragkedjor på utsidan av benfickorna kan du optimera luftcirkulationen. Lofoten Gore-Tex Pro Plus Pants har en normal passform och är de enda byxorna i lofotenserien med ‘handvärmningsfickor’, de är även utrustade med två rymliga benfickor och en bakficka med dragkedja. Ännu en viktig funktion som gör byxorna mer hållbara är att de är utrustade med Vectran-förstärkningar längst ned på benet som skyddar mot vassa stålkanter eller andra vassa föremål, och självklart är byxbensbredden anpassad för att passa med bredden på en pjäxa. Ytterligare funktioner som är inkluderade är integrerade snödamasker, lätt förböjda ben samt tryckknapp för åtdragning runt anklarna. Specifikationer: Ett återvunnet 200D 3-lagers GORE-TEX®-tyg. Normal passform. Längd innersöm: 87,5 cm i L. Byxorna är kompatibla med: Lofoten Ski/Snowboard Bib M’s.

Storlek

9 999 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Lofoten Gore-Tex Pro Plus Pants är utvecklad för intensiva, fullspäckade och äventyrliga dagar i pudersnö och är de mest funktionella freeridebyxorna i hela Norrønas sortiment. Byxorna är kompatibla med alla Norrønas skidhängslen/bibs och snölåset på jackorna, med en optimerad justerbar midja för att förhindra luckor i fronten tillsammans med exempelvis en hängseldel. Genom att ha den främre dragkedjan vänd lätt åt sidan skapas en liten överlappning som ger total tätning.

De här funktionella byxorna är gjorda med extremt hållbart, återvunnet 200D Gore-Tex Pro-tyg och ger dig det bästa väderskyddet på marknaden. För att byxorna ska passa i alla situationer finns en lång, nätfodrad ventilation på insidan av låren med tvåvägsdragkedjor, och med extra ventilationsdragkedjor på utsidan av benfickorna kan du optimera luftcirkulationen.

Lofoten Gore-Tex Pro Plus Pants har en normal passform och är de enda byxorna i lofotenserien med ‘handvärmningsfickor’, de är även utrustade med två rymliga benfickor och en bakficka med dragkedja. Ännu en viktig funktion som gör byxorna mer hållbara är att de är utrustade med Vectran-förstärkningar längst ned på benet som skyddar mot vassa stålkanter eller andra vassa föremål, och självklart är byxbensbredden anpassad för att passa med bredden på en pjäxa. Ytterligare funktioner som är inkluderade är integrerade snödamasker, lätt förböjda ben samt tryckknapp för åtdragning runt anklarna.

Specifikationer:
Ett återvunnet 200D 3-lagers GORE-TEX®-tyg.
Normal passform.
Längd innersöm: 87,5 cm i L.
Byxorna är kompatibla med: Lofoten Ski/Snowboard Bib M’s.