• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Pants Indigo Night
Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Pants Indigo Night

Indigo Night

Norröna

Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Pants Indigo Night

Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Pants har en normal, praktisk passform och är tillverkade i det mest robusta 200D-tyget i återvunnet Gore-Tex Pro för att garantera optimal hållbarhet och väderskydd. Byxorna har flera förvaringsalternativ, två benfickor med enkel åtkomst, en bakficka med dragkedja och en liten myntficka. Ventilation på låret i ¾-längd med tvåvägsdragkedjor ger god ventilation. Andra funktioner Norröna M Lofoten Gore-Tex Pants har är inbyggda snödamasker, ledade ben, åtdragning med tryckknappar runt vristerna och förstärkningar på underbenet som skydd mot stålkanter. Byxorna är kompatibla med alla våra skidhängslen och snölåset på Norrönas jackor.

Färger

  • Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Pants Indigo Night
  • Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Pants Arednalin Rhubarb

Storlek

4 899 kr
6 999 kr

I lager

Tillval

56434_1

OrganoTex Spray-On Textile Waterproofing 500 ml

199 kr

16 st

Välj storlek

56437_1

OrganoTex BioCare Sport Textile Wash 500 ml

169 kr

1 st

Välj storlek

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Pants har en normal, praktisk passform och är tillverkade i det mest robusta 200D-tyget i återvunnet Gore-Tex Pro för att garantera optimal hållbarhet och väderskydd.
Byxorna har flera förvaringsalternativ, två benfickor med enkel åtkomst, en bakficka med dragkedja och en liten myntficka.
Ventilation på låret i ¾-längd med tvåvägsdragkedjor ger god ventilation.

Andra funktioner Norröna M Lofoten Gore-Tex Pants har är inbyggda snödamasker, ledade ben, åtdragning med tryckknappar runt vristerna och förstärkningar på underbenet som skydd mot stålkanter. Byxorna är kompatibla med alla våra skidhängslen och snölåset på Norrönas jackor.