• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Pants Arednalin Rhubarb
Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Pants Arednalin Rhubarb

Arednalin Rhubarb

Norröna

Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Pants Arednalin Rhubarb

De ikoniska Lofoten Gore-Tex Pro Pants är ett par mycket hållbara och skyddande freeridebyxor i herrmodell som ger förstklassig puderfunktionalitet. Med avsikten att bli en gamechanger för en ny generation skidåkare gjordes de här byxorna kompromisslösa för att uppfylla freerideåkarnas behov av optimalt skydd och funktionalitet.  Lofoten Gore-Tex Pro Pants har en normal, praktisk passform och är tillverkade i slitstarkt 200D-tyg i återvunnet Gore-Tex Pro för att garantera optimal hållbarhet och väderskydd. Byxorna har flera förvaringsalternativ: två lårfickor med enkel åtkomst, en bakficka med dragkedja och en liten myntficka. Ventilation på låret i ¾-längd med tvåvägsdragkedjor ger god ventilation när aktivitetsnivå stiger och med exceptionellt hållbara vectran- förstärkningar i bensluten skyddas byxorna från vassa stålkanter. Midjan är justerbar och optimerad för att förhindra luckor i fronten när byxorna fästs till en hängsledel eller en jacka. Genom att ha den främre dragkedjan vänd lätt åt sidan skapas en liten överlappning som ger en fullständig tätning. Den nedre benbredden rymmer enkelt en pjäxa eller snowboardboot i gångläge. Andra funktioner är inbyggda snödamasker, förböjda ben och åtdragning med tryckknappar runt vristerna för extra skydd mot snön även i dina djupaste pudersvängar. Byxorna är kompatibla med alla Norrønas skidhängslen och kan smidigt knäppas ihop i snölåset på samtliga Norrønas jackor. Byxorna har klarat Gore-Tex Storm+-testet och har lösningsfärgat tyg. 

Färger

  • Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Pants Indigo Night
  • Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Pants Arednalin Rhubarb

Storlek

4 899 kr
6 999 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

De ikoniska Lofoten Gore-Tex Pro Pants är ett par mycket hållbara och skyddande freeridebyxor i herrmodell som ger förstklassig puderfunktionalitet. Med avsikten att bli en gamechanger för en ny generation skidåkare gjordes de här byxorna kompromisslösa för att uppfylla freerideåkarnas behov av optimalt skydd och funktionalitet. 
Lofoten Gore-Tex Pro Pants har en normal, praktisk passform och är tillverkade i slitstarkt 200D-tyg i återvunnet Gore-Tex Pro för att garantera optimal hållbarhet och väderskydd. Byxorna har flera förvaringsalternativ: två lårfickor med enkel åtkomst, en bakficka med dragkedja och en liten myntficka. Ventilation på låret i ¾-längd med tvåvägsdragkedjor ger god ventilation när aktivitetsnivå stiger och med exceptionellt hållbara vectran- förstärkningar i bensluten skyddas byxorna från vassa stålkanter. Midjan är justerbar och optimerad för att förhindra luckor i fronten när byxorna fästs till en hängsledel eller en jacka. Genom att ha den främre dragkedjan vänd lätt åt sidan skapas en liten överlappning som ger en fullständig tätning. Den nedre benbredden rymmer enkelt en pjäxa eller snowboardboot i gångläge. Andra funktioner är inbyggda snödamasker, förböjda ben och åtdragning med tryckknappar runt vristerna för extra skydd mot snön även i dina djupaste pudersvängar. Byxorna är kompatibla med alla Norrønas skidhängslen och kan smidigt knäppas ihop i snölåset på samtliga Norrønas jackor. Byxorna har klarat Gore-Tex Storm+-testet och har lösningsfärgat tyg.