• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Houdini W Bouncer Jacket Red Illusion
Houdini W Bouncer Jacket Red Illusion

Red Illusion

Houdini

Houdini W Bouncer Jacket Red Illusion

Vad gör den speciell? Bouncer Jacket dam är Houdinis tolkning av en extra allt teknisk vinterjacka av expeditionstyp. Maximal värme med minimal vikt, det är grundtanken, men designteamet på Houdini har lagt ner många timmar på att skapa de små detaljerna som ger en förhöjd känsla av komfort. De stretchiga, mjuka och tysta tygerna, värmebarriärerna på utsatta punkter, det fantastiska fodret Primaloft® Rise. Den följer också Houdinis absoluta toppstandard för hållbarhet: Återvunnen och återvinningsbar, fluorkarbonfri och tillverkad utan att stjäla dun eller fjädrar från några fåglar. Hur fungerar den? Nyckelkomponenten i Bouncer Jacket dam är den höga isoleringsförmågan i kombination med den låga vikten. Detta möjliggörs av det helt nya syntetiska fodret Primaloft® Rise som har en innovativ typ av struktur som klarar av att skapa ännu mer luftspalt än tidigare syntetiska foder. Och mer fluff betyder mer värme. Dessutom är fodret tillverkat av 80 % återvunna fibrer och är helt återvinningsbart. Vi använder syntetiskt foder från Primaloft® dels för de tekniska egenskaperna, men också för att vi inte vill vara en del av dunindustrin. Att hålla levande fåglar instängda så att vi kan vandra fritt utomhus känns inte rätt, framför allt inte när modern teknologi gör jobbet ännu bättre. Bouncer Jacket dam är tillverkad med två olika yttertyger: Surpass 2.5 Layer Hardshell och Spinner Ripstop. Surpass är ett vattentätt tyg som skyddar huvud, axlar och bröst. Spinner är ett lätt material som andas bra. Tillsammans skapar de en perfekt balans mellan komfort och väderskydd. När ska jag använda den? Bouncer Jacket dam är skapad för att hålla dig varm när vinden viner och temperaturen faller väl under noll. Den slitstarka konstruktionen, värmeeffekten och den låga vikten är framtagen för krävande äventyr och högalpina miljöer. Bergsklättring, alpin skidåkning och långa vinterdagar ute i det fria. Plagget är återvinningsbart och vi ber dig att lämna tillbaka det till Houdini när det är helt utslitet. På så sätt kan vi ta vara på råmaterialen och inget går till spillo. Återvinningboxar finner du i alla Houdinibutiker och hos många återförsäljare.

Färger

  • Houdini W Bouncer Jacket True Black
  • Houdini W Bouncer Jacket Red Illusion

Storlek

8 000 kr

I lager

Tillval

56437_1

OrganoTex BioCare Sport Textile Wash 500 ml

169 kr

27 st

Välj storlek

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Houdini

Vad gör den speciell?
Bouncer Jacket dam är Houdinis tolkning av en extra allt teknisk vinterjacka av expeditionstyp. Maximal värme med minimal vikt, det är grundtanken, men designteamet på Houdini har lagt ner många timmar på att skapa de små detaljerna som ger en förhöjd känsla av komfort. De stretchiga, mjuka och tysta tygerna, värmebarriärerna på utsatta punkter, det fantastiska fodret Primaloft® Rise. Den följer också Houdinis absoluta toppstandard för hållbarhet: Återvunnen och återvinningsbar, fluorkarbonfri och tillverkad utan att stjäla dun eller fjädrar från några fåglar.

Hur fungerar den?
Nyckelkomponenten i Bouncer Jacket dam är den höga isoleringsförmågan i kombination med den låga vikten. Detta möjliggörs av det helt nya syntetiska fodret Primaloft® Rise som har en innovativ typ av struktur som klarar av att skapa ännu mer luftspalt än tidigare syntetiska foder. Och mer fluff betyder mer värme. Dessutom är fodret tillverkat av 80 % återvunna fibrer och är helt återvinningsbart. Vi använder syntetiskt foder från Primaloft® dels för de tekniska egenskaperna, men också för att vi inte vill vara en del av dunindustrin. Att hålla levande fåglar instängda så att vi kan vandra fritt utomhus känns inte rätt, framför allt inte när modern teknologi gör jobbet ännu bättre. Bouncer Jacket dam är tillverkad med två olika yttertyger: Surpass 2.5 Layer Hardshell och Spinner Ripstop. Surpass är ett vattentätt tyg som skyddar huvud, axlar och bröst. Spinner är ett lätt material som andas bra. Tillsammans skapar de en perfekt balans mellan komfort och väderskydd.

När ska jag använda den?
Bouncer Jacket dam är skapad för att hålla dig varm när vinden viner och temperaturen faller väl under noll. Den slitstarka konstruktionen, värmeeffekten och den låga vikten är framtagen för krävande äventyr och högalpina miljöer. Bergsklättring, alpin skidåkning och långa vinterdagar ute i det fria.

Plagget är återvinningsbart och vi ber dig att lämna tillbaka det till Houdini när det är helt utslitet. På så sätt kan vi ta vara på råmaterialen och inget går till spillo. Återvinningboxar finner du i alla Houdinibutiker och hos många återförsäljare.