• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Houdini M Heyday Jacket Morning Haze
Houdini M Heyday Jacket Morning Haze

Morning Haze

Houdini

Houdini M Heyday Jacket Morning Haze

Heyday Jacket Heyday är Houdinis svar på vandringsskaljackan som har allt. Den har 100 % cirkulär design och otrolig prestanda som fungerar i harmoni med alla dina rörelser på dina mest utmanande äventyr. Med Heyday har Houdinis designteam skapat en skaljacka som verkligen låter dig testa dina gränser och få ut mesta möjliga av ditt äventyr i bergen. Heyday Jacket är 3D-formad med Made to Move-teknik som följer dina rörelser när du vandrar i bergen eller åker skidor i vildmarken. Hur fungerar det? Heyday Jacket har alla funktioner och är en otroligt slitstark skaljacka som gömmer sig i en minimalistisk design med en mjuk, len och harmonisk aura. Känslan i materialet skiljer sig från de flesta andra prestanda skaljackor – Heyday är stretchig, mjuk och tyst, vilket gör att du kan höra naturen runt dig utan att behöva höra prasslande tyg. Heyday Jacket har dubbla bröstfickor och under den slitstarka ytan gömmer sig två fickor där du kan förvara dina värdesaker. Huvan som kan justeras med en hand och bäras över en hjälm i kombination med helsvetsade sömmar skyddar dig från alla väder. Heyday har vattenavvisande blixtlås, ett laminerat brätte och en förlängd stormflik framtill. Heyday är PFAS-fri, cirkulär och gjord av återvunna och återvinningsbara fibrer. När ska jag använda den? Bär den vid klättring, vandring eller skidåkning. Även om du inte är en professionell bergsklättrare som tillbringar 300 dagar i bergen varje år så kommer du att dra nytta av denna jacka som inte sätter några gränser för dina äventyr. Specifikationer: Ledig passform Designad med Made to move-teknik Vattentät och andningsbar 2-vägsblixtlås på framsidan Justerbar huva som kan bäras över en hjälm Dubbla bröstfickor Dubbla innerfickor Inre bröstficka Blixtlås för ventilering under armarna Kil vid ärmslutet med kardborrebandsjustering Enhandsjustering vid höft och huva Vattenavvisande blixtlås

Färger

  • Houdini M Heyday Jacket Morning Haze
  • Houdini M Heyday Jacket More Than Red

Storlek

8 000 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Houdini


Heyday Jacket
Heyday är Houdinis svar på vandringsskaljackan som har allt. Den har 100 % cirkulär design och otrolig prestanda som fungerar i harmoni med alla dina rörelser på dina mest utmanande äventyr. Med Heyday har Houdinis designteam skapat en skaljacka som verkligen låter dig testa dina gränser och få ut mesta möjliga av ditt äventyr i bergen. Heyday Jacket är 3D-formad med Made to Move-teknik som följer dina rörelser när du vandrar i bergen eller åker skidor i vildmarken.

Hur fungerar det?
Heyday Jacket har alla funktioner och är en otroligt slitstark skaljacka som gömmer sig i en minimalistisk design med en mjuk, len och harmonisk aura. Känslan i materialet skiljer sig från de flesta andra prestanda skaljackor – Heyday är stretchig, mjuk och tyst, vilket gör att du kan höra naturen runt dig utan att behöva höra prasslande tyg.

Heyday Jacket har dubbla bröstfickor och under den slitstarka ytan gömmer sig två fickor där du kan förvara dina värdesaker. Huvan som kan justeras med en hand och bäras över en hjälm i kombination med helsvetsade sömmar skyddar dig från alla väder. Heyday har vattenavvisande blixtlås, ett laminerat brätte och en förlängd stormflik framtill.
Heyday är PFAS-fri, cirkulär och gjord av återvunna och återvinningsbara fibrer.

När ska jag använda den?
Bär den vid klättring, vandring eller skidåkning. Även om du inte är en professionell bergsklättrare som tillbringar 300 dagar i bergen varje år så kommer du att dra nytta av denna jacka som inte sätter några gränser för dina äventyr.

Specifikationer:
Ledig passform
Designad med Made to move-teknik
Vattentät och andningsbar
2-vägsblixtlås på framsidan
Justerbar huva som kan bäras över en hjälm
Dubbla bröstfickor
Dubbla innerfickor
Inre bröstficka
Blixtlås för ventilering under armarna
Kil vid ärmslutet med kardborrebandsjustering
Enhandsjustering vid höft och huva
Vattenavvisande blixtlås