• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Indigo Night
Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Indigo Night

Indigo Night

Norröna

Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Indigo Night

Lofoten Gore-Tex Pro Jacket satte ribban 2004 för en ny generation skidåkare och har varit en freerideklassiker med kompromisslösa freeridefunktioner. Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Jacket har en teknisk passform med höga bröstfickor för maximal åtkomst när du använder ryggsäck och sele. Framtill finns en särskild meshfodrad frontventilation som löper nedifrån på framsidan och upp till huvöppningen. För att det ska gå snabbt och enkelt att komma åt en sändare och andra viktiga funktioner har nätet en säkerhetsingång med kardborrefäste som sparar tid. Andra viktiga funktioner är en skyddande stormhuva med enhandsjustering, asymmetriska muddar med kardborrejustering och inbyggda handledsvärmare, tvåvägsventilation under armarna, snölås med dragkedja och en snäppförseglingslösning samt vattentäta YKK® -dragkedjor som ger extra skydd.

Färger

  • Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Indigo Night
  • Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Arednalin
  • Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Jacket Multi

Storlek

7 999 kr

I lager

Tillval

56434_1

OrganoTex Spray-On Textile Waterproofing 500 ml

199 kr

5 st

Välj storlek

56437_1

OrganoTex BioCare Sport Textile Wash 500 ml

169 kr

27 st

Välj storlek

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Norrøna

Lofoten Gore-Tex Pro Jacket satte ribban 2004 för en ny generation skidåkare och har varit en freerideklassiker med kompromisslösa freeridefunktioner.
Norröna M Lofoten Gore-Tex Pro Jacket har en teknisk passform med höga bröstfickor för maximal åtkomst när du använder ryggsäck och sele.
Framtill finns en särskild meshfodrad frontventilation som löper nedifrån på framsidan och upp till huvöppningen. För att det ska gå snabbt och enkelt att komma åt en sändare och andra viktiga funktioner har nätet en säkerhetsingång med kardborrefäste som sparar tid.

Andra viktiga funktioner är en skyddande stormhuva med enhandsjustering, asymmetriska muddar med kardborrejustering och inbyggda handledsvärmare, tvåvägsventilation under armarna, snölås med dragkedja och en snäppförseglingslösning samt vattentäta YKK® -dragkedjor som ger extra skydd.