• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
57049-40_1
57049-40_2

Black

Elevenate

Elevenate M Bec De Rosses Jacket

Elevenate M Bec de Rosses Jacket är en slitstark skaljacka i herrmodell, i ett 3-lagers Gore-Tex Pro Shell membran. Det är en vind- och vattentät skidjacka som passar lika bra för liftbaserad utförsåkning i alla dess former som för toppturer. Elevenate har hämtat inspiration från våtdräkter när de har tagit fram passformen till Bec De Rosses, vilket ger optimal rörelsefrihet i kombination med en rak och ledig passform som passar dem flesta. Fickorna är placerade för att enkelt komma åt dem även med ryggsäck på. Jackan är sydd i två olika Gore-Tex Pro membran, Most Rugged på axlarna som ofta slits mer och resten av jackan i Gore-Tex Pro Most Breathable vilket ger fin andningsförmåga. Värmen justeras med bas- och mellanlager, vilket gör att jackan är lika användbar kalla decemberdagar som soliga dagar i april. Jackan har möjlighet till mycket ventilation under armarna, en bröstficka med putsduk för goggles och en innerficka med blixtlås samt utgång för hörlurssladd. Stor innerficka i mesh för goggles, mössa eller vantar. Separat liftkortsficka med dragkedja på vänster arm. Avtagbart snölås med möjlighet till att knäppa fast i byxorna. Egenskaper: Seam Sealed Hjälmkompatibel luva Två stora framfickor med putsduk, en bröstficka, liftkortsficka, innerficka Reglerbar ventilation YKK dragkedjor, vattenavvisande Avtagbart snölås, kompatibel att knäppa ihop med byxor från Elevenate Vida ärmslut som går över handsken

Färger

  • Elevenate M Bec De Rosses Jacket Marmalade
  • 57049-40_1
  • Elevenate M Bec De Rosses Jacket Dark Steel Blue

Storlek

8 500 kr

I lager

Tillval

56435_1

OrganoTex Wash-In Textile Waterproofing 500 ml

249 kr

23 st

Välj storlek

56437_1

OrganoTex BioCare Sport Textile Wash 500 ml

169 kr

27 st

Välj storlek

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Elevenate

Elevenate M Bec de Rosses Jacket är en slitstark skaljacka i herrmodell, i ett 3-lagers Gore-Tex Pro Shell membran.

Det är en vind- och vattentät skidjacka som passar lika bra för liftbaserad utförsåkning i alla dess former som för toppturer. Elevenate har hämtat inspiration från våtdräkter när de har tagit fram passformen till Bec De Rosses, vilket ger optimal rörelsefrihet i kombination med en rak och ledig passform som passar dem flesta. Fickorna är placerade för att enkelt komma åt dem även med ryggsäck på.
Jackan är sydd i två olika Gore-Tex Pro membran, Most Rugged på axlarna som ofta slits mer och resten av jackan i Gore-Tex Pro Most Breathable vilket ger fin andningsförmåga.
Värmen justeras med bas- och mellanlager, vilket gör att jackan är lika användbar kalla decemberdagar som soliga dagar i april. Jackan har möjlighet till mycket ventilation under armarna, en bröstficka med putsduk för goggles och en innerficka med blixtlås samt utgång för hörlurssladd.
Stor innerficka i mesh för goggles, mössa eller vantar. Separat liftkortsficka med dragkedja på vänster arm. Avtagbart snölås med möjlighet till att knäppa fast i byxorna.

Egenskaper:
Seam Sealed
Hjälmkompatibel luva
Två stora framfickor med putsduk, en bröstficka, liftkortsficka, innerficka
Reglerbar ventilation
YKK dragkedjor, vattenavvisande
Avtagbart snölås, kompatibel att knäppa ihop med byxor från Elevenate
Vida ärmslut som går över handsken