• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Elevenate M Pure 100 Jacket Mustard Brown
Elevenate M Pure 100 Jacket Mustard Brown

Elevenate

Elevenate M Pure 100 Jacket Mustard Brown

Elevenate M Pure 100 Jacket Pure 100-jackan, endast tillverkad i 100 exemplar, utvecklad och designad av Reine Barkered och Sara Rönngren - för samhället av samhället. Som ett freeride-inspirerat syskon till Elevenates mycket älskade Pure Jacket är den här jackan designad för att du ska få ut det mesta av din tid på berget. Slitstark 3-lagers Gore-tex gör den pålitligt vind- och vattentät, och den tunna flanellliknande insidan ger lite extra värme utan onödig vikt eller bulk. Ett bra och snyggt skidplagg för stora dagar, korta vandringar och backcountry-skidåkning. Ventilation under armarna släpper ut överflödig fukt. Jackan har två bröstfickor och två cargo-handfickor, inklusive en meshficka för att fixera mobiltelefonen. Underbar, avslappnad passform med lång skärning. Kombineras perfekt med Pure Pants eller Pure Bib Pants. Specifikationer: * Alla sömmar är förseglade, 3-lagers Gore-tex med varmt stödmaterial inuti. * Fullt justerbar stormhuva som passar över en skidhjälm. * Extra hög krage med ventilationshål och borstat foder för ökad komfort. * Bröstfickor med dragkedja, varav en med nätficka för att fästa mobiltelefonen. * Dragkedjeförsedda cargo-handfickor med glasögonplagg inuti. * Ledade armar med anatomiskt formade muddar som passar över handskar. * Ventilation under ärmarna med tvåvägsdragkedjor. * Ärmficka för skidpass. * Dragskojustering nertill på insidan av fållen. * YKK vattenavvisande dragkedjor.

Storlek

8 500 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Elevenate

Elevenate M Pure 100 Jacket
Pure 100-jackan, endast tillverkad i 100 exemplar, utvecklad och designad av Reine Barkered och Sara Rönngren - för samhället av samhället.

Som ett freeride-inspirerat syskon till Elevenates mycket älskade Pure Jacket är den här jackan designad för att du ska få ut det mesta av din tid på berget. Slitstark 3-lagers Gore-tex gör den pålitligt vind- och vattentät, och den tunna flanellliknande insidan ger lite extra värme utan onödig vikt eller bulk. Ett bra och snyggt skidplagg för stora dagar, korta vandringar och backcountry-skidåkning. Ventilation under armarna släpper ut överflödig fukt. Jackan har två bröstfickor och två cargo-handfickor, inklusive en meshficka för att fixera mobiltelefonen. Underbar, avslappnad passform med lång skärning. Kombineras perfekt med Pure Pants eller Pure Bib Pants.

Specifikationer:

* Alla sömmar är förseglade, 3-lagers Gore-tex med varmt stödmaterial inuti.
* Fullt justerbar stormhuva som passar över en skidhjälm.
* Extra hög krage med ventilationshål och borstat foder för ökad komfort.
* Bröstfickor med dragkedja, varav en med nätficka för att fästa mobiltelefonen.
* Dragkedjeförsedda cargo-handfickor med glasögonplagg inuti.
* Ledade armar med anatomiskt formade muddar som passar över handskar.
* Ventilation under ärmarna med tvåvägsdragkedjor.
* Ärmficka för skidpass.
* Dragskojustering nertill på insidan av fållen.
* YKK vattenavvisande dragkedjor.