• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Thermic Power Gloves Ski Light Black Camel
Thermic Power Gloves Ski Light Black Camel

Black Camel

Thermic

Thermic Power Gloves Ski Light Black Camel

Thermic Power Gloves Ski Light är ett par tunna, multifunktionella skidhandskar med elektronisk värme och Primaloft® isoleringsteknologi som garanterar värme och skydd mot isande kyla. Det är de tunnaste uppvärmda skidhandskarna i Thermics sortiment och kan bäras under alla olika typer av vinteraktiviteter. Handskarnas inbyggda värmesystem ger en mild och behaglig värme i upp till 10 timmar och har 3 effektlägen för jämn och behaglig värmedistribution 360° runt fingrarna och handens ovansida. De högpresterande batterierna laddas enkelt upp med medföljande USB-kabel och ger bästa kompromiss mellan värme och finess! Den värmande Primaloft® isoleringen tillför dessutom en ytterligare värmegaranti samtidigt som den släpper ut fukt så att dina händer både håller sig varma och torra oavsett vilka äventyr vinterdagarna har att erbjuda! UPPVÄRMD: Värms upp 360° runt fingrarna och på handens baksida för total värme tack vare de lätta högpresterande batterierna. MULTI-SYFTE: Tunna och anpassade för användning i alla typer av skidåkning. ISOLERING: PrimaLoft-isoleringen garanterar värme samtidigt som den släpper ut fukt. 3 uppvärmningslägen som ger upp till 10 timmars värme Försedd med en Thermic's USB-kabel* för laddning av batterierna Storlekar: XXS - XXL (6,5-10,0) Kapacitet PowerGloves batterier: Batteri PowerGloves: Läge 1: 8-10h Läge 2: 4-5h Läge 3: 2-2h30 Laddtid*: 6-8h

Storlek

2 699 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Thermic

Thermic Power Gloves Ski Light är ett par tunna, multifunktionella skidhandskar med elektronisk värme och Primaloft® isoleringsteknologi som garanterar värme och skydd mot isande kyla. Det är de tunnaste uppvärmda skidhandskarna i Thermics sortiment och kan bäras under alla olika typer av vinteraktiviteter. Handskarnas inbyggda värmesystem ger en mild och behaglig värme i upp till 10 timmar och har 3 effektlägen för jämn och behaglig värmedistribution 360° runt fingrarna och handens ovansida. De högpresterande batterierna laddas enkelt upp med medföljande USB-kabel och ger bästa kompromiss mellan värme och finess! Den värmande Primaloft® isoleringen tillför dessutom en ytterligare värmegaranti samtidigt som den släpper ut fukt så att dina händer både håller sig varma och torra oavsett vilka äventyr vinterdagarna har att erbjuda!

UPPVÄRMD: Värms upp 360° runt fingrarna och på handens baksida för total värme tack vare de lätta högpresterande batterierna.
MULTI-SYFTE: Tunna och anpassade för användning i alla typer av skidåkning.
ISOLERING: PrimaLoft-isoleringen garanterar värme samtidigt som den släpper ut fukt.

3 uppvärmningslägen som ger upp till 10 timmars värme
Försedd med en Thermic's USB-kabel* för laddning av batterierna
Storlekar: XXS - XXL (6,5-10,0)

Kapacitet PowerGloves batterier:

Batteri PowerGloves:
Läge 1: 8-10h
Läge 2: 4-5h
Läge 3: 2-2h30

Laddtid*: 6-8h