• Leverans inom 2-3 dagar
  • Fri frakt över 400 kr
  • Betala med Klarna
Patagonia W PowSlayer Jacket Smolder Blue
Patagonia W PowSlayer Jacket Smolder Blue

Smolder Blue

Patagonia

Patagonia W PowSlayer Jacket Smolder Blue

Patagonia W’s Powslayer Jacket är en högteknisk freeridejacka i dammodell designad för långa och krävande dagar på berget. I vindtätt, vattentätt och ventilerande 3-lagers Gore-Tex Pro tillverkat av 100% återvunnen nylon och med en DWR-finish levererar Powslayer Jacket högsta möjliga nivå av väderskydd. Denna lätta och packbara skaljacka i minimalistisk design är utrustad med allt du kan tänkas behöva för skidåkning över hela berget. En hjälmkompatibel huva med tvåvägsjustering utgör ett utmärkt skydd mot kalla och hårda vindar och med hjälp av smidiga och vattentäta dragkedjor håller du både dig själv och din packning torr och säker. Med två rymliga bröstfickor varav den ena är utrustad med en extra innerficka, två handfickor, liftkortsficka, blixtlåsförsedd innerficka och en drop-in innerficka ges du smidiga förvaringsmöjligheter för dina viktigaste tillhörigheter. Ventilationsdragkedjor under ärmarna zippas enkelt upp för en snabb och effektiv luftgenomströmning när aktivitetsnivån stiger och med en inbyggd RECCO® Rescue System Reflector är du sökbar för räddningsteam. Med justerbar fåll, ärmslut och snölås har du fullt skydd mot snö och kyla även i dina djupaste pudersvängar. Patagonia Powslayer Jacket är även FairTrade Certified ™ sydd och är sammanfattningsvis en riktig vinnare på berget, så att du till fullo kan fokusera på svängarna neråt utan att oroa dig för väder eller vind!

Storlek

8 099 kr

I lager

  • Leverans inom 2-3 dagar

  • Fri frakt över 400 kr

  • Betala med Klarna

Beskrivning

Detaljer

Recensioner ()

Patagonia

Patagonia W’s Powslayer Jacket är en högteknisk freeridejacka i dammodell designad för långa och krävande dagar på berget. I vindtätt, vattentätt och ventilerande 3-lagers Gore-Tex Pro tillverkat av 100% återvunnen nylon och med en DWR-finish levererar Powslayer Jacket högsta möjliga nivå av väderskydd.

Denna lätta och packbara skaljacka i minimalistisk design är utrustad med allt du kan tänkas behöva för skidåkning över hela berget. En hjälmkompatibel huva med tvåvägsjustering utgör ett utmärkt skydd mot kalla och hårda vindar och med hjälp av smidiga och vattentäta dragkedjor håller du både dig själv och din packning torr och säker.
Med två rymliga bröstfickor varav den ena är utrustad med en extra innerficka, två handfickor, liftkortsficka, blixtlåsförsedd innerficka och en drop-in innerficka ges du smidiga förvaringsmöjligheter för dina viktigaste tillhörigheter. Ventilationsdragkedjor under ärmarna zippas enkelt upp för en snabb och effektiv luftgenomströmning när aktivitetsnivån stiger och med en inbyggd RECCO® Rescue System Reflector är du sökbar för räddningsteam. Med justerbar fåll, ärmslut och snölås har du fullt skydd mot snö och kyla även i dina djupaste pudersvängar. Patagonia Powslayer Jacket är även FairTrade Certified ™ sydd och är sammanfattningsvis en riktig vinnare på berget, så att du till fullo kan fokusera på svängarna neråt utan att oroa dig för väder eller vind!